5 must-have téli ruhadarab – 5 téli outfit

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A szezon must-have darabjait – az aktuális trendeket és az örök klasszikusokat figyelembe véve – összegyűjteni a Fourelle Co. blogban már hagyománynak számít. A tavaszi és a nyári verzió után most itt a téli: 5 különböző szetten keresztül mutatom be nektek, hogy mi az az 5 ruhadarab, ami semmiképp sem hiányozhatna a téli gardróbomból. Ezt az 5 darabot természetesen mindenkinek a saját életstílusához kell alakítania, de a cikkben kizárólag olyan darabokat találtok, amelyek bárkinek hasznosak lehetnek.

  • A tökéletes szövetnadrág és blézer

    Egy minőségi, vastagabb anyagú szövetnadrág és hozzá illő blézer számomra hiánypótló a téli szezonban. Egy ilyen szettel a hűvösebb időben sem jelenthet gondot a business look, hiszen mindezek alá még harisnyát és body-t is húzhatok, plusz felülre egy meleg téli kabátot, és máris kész a hideg kompatibilis outfit. A szett oversized sziluettje lazává és vagánnyá teszi a hagyományosan formális ruhadarabokat, így munkán kívül is szívesen öltözöm így.

    Blézer és szövetnadrág: Zara
    Napszemüveg: YSL
    Ing: Zara
    Cipő: Prada
    Táska: Tom Ford

  • Téli ruha

    A ruha mindig a legegyszerűbb választás, ha esetleg nyűgösebben ébrednél, és nincs kedved szetteken gondolkozni, hiszen csak felkapod, és már indulhatsz is. Miért ne tennéd elérhetővé magadnak ezt az opciót télen is? Egy térd alá érő, hosszú ujjú gyapjú ruha tökéletes választás, hiszen nem csak stílusos és komfortos, de biztos lehetsz benne, hogy melegen tart majd. Vörös körmökkel és rúzzsal dobtam fel az összképet, utcára pedig hosszú csizmával hordom.

    Ruha: COS

    Papucs: UGG

  • Hosszú csizma

    Minden nőnek szüksége van egy hosszú csizmára! Ez az a kiegészítő, ami soha nem fog kimenni a divatból, így érdemes beruházni egy minőségi darabra, ami minden igényednek megfele, és hosszú éveken keresztül elkísér majd. A fotón felsliccelt szoknyával és gyapjú pulóverrel viselem a kedvenc Paris Texas csizmám, amit még egy kerek, láncos napszemüveggel tettem még izgalmasabbá. Utóbbi viselését télen se felejtsd el, hiszen az UV sugarak nem csak nyáron károsak!

    -

    Pulóver: Zara
    Szoknya: Zara
    Napszemüveg: Chanel

    Táska: Givenchy
    Csizma: Paris Texas

  • Melegítő szett

    A COVID-19 óta a melegítő szettek már utcai viseletként is teljesen validnak számítanak, sőt! Gyakran viselek ilyen darabokat utcára, mert bár imádom az elegáns szetteket, mégis sportosan öltözöm az idő nagy részében. Ha melegítő szettre esik a választásod, akkor egyedül arra figyelj, hogy az valóban igényes legyen, mind anyagában, mind stílusában. Az Anine Bing darabokat bátran ajánlom, végtelenül finom tapintásúak és kényelmesek amellett, hogy nagyon vagány darabok.

    Melegítő szett: mindkettő Anine Bing Sport

  • A tökéletes téli pulóver

    A tökéletes téli pulóver nekem az a darab, amibe elbújhatok a legbarátságtalanabb időben is, mégis stílusos. Számomra fontos, hogy gyapjú-vagy kasmírkeverék legyen, hosszított, esetleg oversized fazon, ha pedig még garbós is, akkor valóban teli találat! Egy ilyen ruhadarabbal könnyű rétegezni, akár egy pántos, plusz egy hosszú ujjú body-t is alá vehetek egyszerre, erre pedig jöhet még egy réteg felső, mindezek fölé pedig bármilyen kabát.

    Pulóver: Zara
    Nadrág: Zara
    Kabát: Dior
    Csizma: Casadei

    Napszemüveg: Dior

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni a divat, a beauty, az enteriőr és a lifestyle tippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk.