4 alkalom, 4 look

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Viszonylag rég volt már divattal kapcsolatos cikk a Fourelle-en, úgyhogy már igazán idejét éreztem a sok szépség, életmód és otthon témakörű írás mellett. Ezúttal négy különböző alkalomra, négy izgalmas szettet állítottam össze nektek, amelyek mindegyikére jellemző a kifinomult letisztultság egy kis csavarral.

  • BUSINESS

    Az első egy klasszikus business look, amit a blézer és a hozzá illő nadrág ragyogó levendulalila színe tesz különlegessé. A formális öltözékeknél is érdemes finoman elrugaszkodni a megszokottól – ez esetben a hagyományos fekete, fehér, szürke és navy kosztümöktől -, ezzel is többet mutatva a személyiségedből.

    Blézer: Samsoe Samsoe (Spark Le Monde)

    Póló: Gucci
    Nadrág: Samsoe Samsoe (Spark Le Monde)

  • TÉLI ELEGANCIA

    Ez a kényelmes, puha gyapjúruha egyszerűen tökéletes a hűvösebb időre! Amellett, hogy melegen tart még végtelenül kifinomult is, ami a minőségi anyagnak, az ízléses tevebarnának, a megkötős derékrésznek és az egyedi, aszimmetrikus alsó résznek köszönhető. Hosszú bőr csizmával párosítottam, így számos téli eseményre el tudom képzelni ezt a szettet, a romantikus téli programoktól egészen a karácsonyi vacsorákig.

     

    Ruha: Rodebjer (Spark Le Monde)
    Csizma: Flattered Tess (Spark Le Monde)

  • FRIDAY NIGHT

    Íme, a tökéletes péntek esti outfit! A kis fekete mindig jó választás, különösen, ha nem egy hétköznapi darab, akár csak ez a GANNI pliszírozott mini. Egyszerűen gyönyörű az anyag textúrája, az oversized fazon pedig megadja a kellő lazaságot az elegáns és szexi megjelenés mellé. A 80-as éveket idéző puffos ujjak és az előnyös v-kivágás pedig már csak hab a tortán. Az egészet kék magassarkúval párosítottam, hogy megtörjem a feketét.

     

    Ruha: GANNI (Spark Le Monde)

  • RENDEZ-VOUS

    Egy könnyed ebéd a barátnőkkel vagy egy spontán randi? Számomra ez az ideális szett az efféle programokhoz, mert kényelmes, de mégis van benne valami plusz. A gyapjúpulóver részletgazdag, kötött anyaga, a határozott v-kivágás és a sötétzöld díszítések egy igazi statement darabbá teszik ezt a felsőt. Éppen ezért csak egy egyszerű, gumis szárú nadrággal párosítottam, végezetül pedig felkaptam egy basic magassarkút, ami megtöri az outfit casual jellegét és vagánnyá varázsolja azt.

    Pulóver: LouLou Studio (Spark Le Monde)
    Nadrág: GANNI (Spark Le Monde)

Remélem hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!