4 alkalom, 4 look – koranyári alapdarabok

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Házibuli, randi, városi pörgés, koncert – íme a koranyár alapdarabjai egy kis rafinériával és vagánysággal fűszerezve.

  • Csajos házibuli

    A járvány alatt bizonyára te is megkedvelted a kisebb házibulikat és az otthon filmezős-iszogatós-kibeszélős partykat. Attól még, hogy vége a pandémiának, nem kell lemondanod ezekről az alkalmakról. Hívd át a csajokat, beszéljétek ki a hét történéseit, készítsetek koktélokat vagy egy könnyed nyári vacsit! És hogy mit vegyél fel? Egy lezser, színes-mintás co-ord szett a lehető legjobb választás.

    Felső és nadrág: SANDRO

  • Koncert

    Végre ismét élvezhetjük az élő zenés koncerteket! Használd ki és kapd fel a kedvenc bőrruhádat, ami már olyan régen várja, hogy beteljesíthesse küldetését. Ha bevállalós vagy, válassz hozzá egy szexi magassarkút, de akár tornacipővel is viselheted ezt az extravagáns darabot. Amennyiben nem vagy az a koncertre járós típus, egy andalító live session-ös, barátnős vacsihoz is szuperül illik ez a look.

    Ruha: Nanushka

    Cipő: Yves Saint Laurent

  • Elintéznivaló a városban

    A pörgős hétköznapokra természetesen egy kényelmes és stílusos szett dukál. Kapj fel egy egymást kiegészítő, mintás nadrágot és felsőt, majd koronázd meg az összképet egy bucket hattel és persze egy sneakerrel a laza elegancia jegyében. Jöhet egy finom speciality kávé? Pihenj meg pár percre a kedvenc helyeden és élvezd a lágy napsugarakat imádott nedűd társaságában!

    Halászsapka: Prada
    Felső és nadrág: Max Mara
    Cipő: Prada

  • Első randi

    Az első randira fontos, hogy olyan szettet válassz, amiben jól érzed magad és ami magabiztosságot, nőiességet sugároz, mégsem túl kihívó. Ez a sejtelmes, lenge darab tökéletesen illik romantikus estékhez.

    Ruha: Max Mara
    Napszemüveg: Chanel

Remélem hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!