4 alkalom, 4 look – fókuszban a kényelem

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Jelszó: kényelem. Hozzászoktál a komfortos darabokhoz, olyannyira, hogy nyári szettjeidet is ennek rendeled alá, miközben a nőiesség is fontos számodra? Remek! Akkor ez az összeállítás neked szól!

  • Autókázós hétvége

    Ki mondta, hogy a farmer szettek nem valók utazáshoz? Na jó, valljuk be, hogy ez az anyag – rugalmatlansága miatt – valóban nem annyira optimális, ha sok mozgásról vagy egyhelyben ülésről van szó, ugyanakkor, ha egy bővebb fazont választasz, akkor nemcsak komfortos, de igazán menő szettet is kreálhatsz magadnak. Irány az ismeretlen!

    Farmer szett: Max Mara
    Táska: Yves Saint Laurent

  • Gin tonic

    A gin tonic a nyár esszenciája, és a szezon rituáléja. Egy lezser inggel, rövid toppal, halásznadrággal és papuccsal felvértezett look tökéletes a barátokkal eltöltött, hangulatos délutáni vagy koraesti gin tonicozáshoz.

    Ing: Oysho

    Top: Céline

    Nadrág: Max Mara

    Cipő: Gucci

    Táska: Saint Laurent

  • Szabadtéri mozizás

    Élvezd kedvenc filmjeidet a szabad ég alatt! A kertmozizás igazi klasszikus nyári program, amit nem hagyhatsz ki idén sem. Állíts össze egy trendi casual szettet bő nadrággal, atlétával/toppal, valamint szandállal/papuccsal, és ha esti vetítésről van szó, nem árt, ha egy könnyed blézert vagy pulcsit is magadra kapsz.

    Blézer és nadrág: Max Mara
    Top: Anine Bing
    Papucs: Saint Laurent

  • Laza meeting

    Találkozó egy rég nem látott munkatárssal, vagy projektmegbeszélés egy informális helyszínen? Egy könnyed nyári ruha megmentheti a napodat, avagy itt az ideje, hogy bevesd legújabb színes szerzeményedet, ami kényelmes, mégis alkalomhoz illő. Ne feledd, az egyberuhával sosem lőhetsz mellé! Tipp: idén mondj igent a játékos mintás darabokra!

    Ruha: Max Mara

    Remélem hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!