4 alkalom, 4 look

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • A fehér ing a viktoriánus korban a gazdagság és az osztálykülönbség fontos szimbóluma, valamint a mértéktartás és uniformitás jelölője volt – elsősorban a férfiak számára. Ma már azonban nemcsak a formális öltözet sajátja, hanem a lazább szettek kulcsdarabjaként is funkcionálhat.

  • Hűvös hétköznapok

    A tavasz ravasz, és bizony még előfordul, hogy rétegesen kell öltözködni, de ez ne tántorítson el attól, hogy fehér ingbe bújj! A szezon első heteiben a pörgős hétköznapok szóljanak a sportos eleganciáról: a fehér inghez válassz egy menő trapéz farmert és hoodie-t, majd tedd fel az i-re a pontot nőies elemekkel: szövetkabáttal, balerinával és egy színes táskával!

    Ing: Fendi

    Nadrág: Zara

    Cipő: Chanel

    Táska: Dolce & Gabbana

    Öv: Hermès

    Napszemüveg: Chanel

    Kabát: Saint Laurent

    Pulóver: Massimo Dutti

  • Kultúrprogramok

    A város tele van izgalmas kulturális programokkal és lebilincselő kiállításokkal! Tökéletes kikapcsolódás a tavasz lágy napsugarait élvezve „elveszni” a galériák kavalkádjában. Mindehhez egy kényelmes, mégis kifinomult outfit dukál: farmerdzseki, fehér ing, laza bokanadrág, a legkomfortosabb surranód, na és persze a tavasz must-have-je: a selyemsál. (Tipp: szemezgess a Frankofón Filmnapok kínálatában, válogass a hamarosan induló Budapest Fotó Fesztivál tárlatai közül, vagy tervezd be a Ludwig Múzeum „Kiterjesztett jelen” kiállítását, amely április 8-tól vár.)

    Farmerdzseki: Levi’s

    Ing: Fendi

    Nadrág: Zara

    Cipő: Chanel

    Táska: Fendi

    Kendő: DAIGE

  • Meeting & office nap

    Egy lezser fazonú nadrágkosztümmel kombinálva a fehér ing klasszikus, mégis könnyed lookot biztosít – a konzervált „Mancika nénis” imázst némiképp újragondolva nyugodtan válassz laza, színes kosztümöt a meeting vagy office napra a fehér inghez, majd koronázd meg a szettet statement kiegészítőkkel és egy vagány napszemüveggel!

    Nadrágkosztüm: Zara

    Ing: Fendi

    Táska: Saint Laurent

    Cipő: Gucci

    Napszemüveg: Porsche Design

  • Romantikus kiruccanás

    Utazás fehér ingben? Miért ne? A tavasz nem lenne teljes a hétvégi romantikus kiruccanások nélkül – egy rapid trip Bécsbe vagy egy felejthetetlen római vakáció alkalmával is hű társad lehet a fehér ing, főleg, ha egy cool bomber dzsekivel, egy mindenhez is bevethető culotte nadrággal és egy szuper praktikus kézitáskával teszed teljessé a földszínek inspirálta #travellook-ot.

    Kabát: Saint Laurent

    Ing: Fendi

    Nadrág: Zara

    Loafer: Zara

    Táska: Saint Laurent

Remélem hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!