4 alkalom, 4 look – a kevesebb több

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • A fekete-fehér-szürke-krémszín négyese megunhatatlan, hiszen rengeteg kombinációs lehetőséget rejtenek magukban ezek az árnyalatok, amellett, hogy szinte minden alkalomra bevethetők. Íme 4 egyszerű, de nagyszerű szett a letisztult, minimalista stílus jegyében.

  • Autókázós nap

    A kocsiban ülős, rohangálós napok kulcsszavai: kényelem és praktikusság. Na és tudod mi történik, ha sportcipőhöz és leggings-hez zakót párosítasz? Létrejön egy olyan outfit, ami minden alkalomra tökéletes, legyen szó egy gyors meetingről vagy a nagybevásárlásról. Slussz poén, hogy a fekete színű darabokon kevésbé látszanak meg egy hosszú, fárasztó, „kocsiba be-kocsiból ki” nap lenyomatai…

    jumpsuit: SANDRO
    zakó: BAZILIKA
    cipő: Dior

  • Tali a barátnőkkel

    Tölts minél több minőségi időt a barátaiddal! Kiránduljatok, egyetek jókat, fedezzetek fel új helyeket! Ilyen alkalmakra egy sportos look a legmegfelelőbb: baseball sapi, széldzseki vagy bőrkabát, trendi bőszárú nadrág, sneaker és már kész is vagy!

    Dzseki: Prada
    Baseball sapka: Anine Bing
    Nadrág: Zara
    Cipő: Louis Vuitton
    Táska: Tom Ford

  • Randi

    Megadnád a módját, de inkább visszafogottan ízlésesre vennéd a figurát? Akkor egy csinos, mégsem kihívó válldekoltált felsővel, egy elegáns magasderekú nadrággal, egy komfortos papucscipővel és egy borítéktáskával garantáltan nem fogsz mellé lőni!

    Top: Zara
    Nadrág: RED Valentino
    Papucscipő: Gucci
    Táska: Yves Saint Laurent

  • Kávé a városban

    Egy fehér top, egy fekete hoodie és egy kényelmes, bő szürke nadrág sneakerrel tökéletes öltözet, ha a napi teendők közepette beugranál kedvenc kávézódba a városban. Tipp: dobd fel a szetted egy kis játékossággal, kösd meg a pulcsid a válladon vagy a derekadon!

    Top: Anine Bing
    Pulóver: Massimo Dutti
    Nadrág: Zara
    Cipő: Prada
    Napszemüveg: Dior

Remélem hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!