4 alkalom, 4 look

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Annak örömére, hogy már egyre többször hagyhatjuk el a télikabátot vékonyabb rétegekre cserélve, az előző "1 nap, 4 look" cikk után most ismét egy "4 alkalom, 4 look" következik. Négy különböző alkalom, négy különféle outfit: a mai blogposztban az elmúlt hetekből láthattok szetteket!

SŰRŰ HÉTFŐ

Amikor már nem csak a napod kihívás, de a reggeli öltözködés is, mert annyi különböző helyre kell sietned átöltözési lehetőség nélkül, hogy a look minden alkalomhoz kompatibilis kell legyen. Nos, ez egy ilyen hétfő volt, ilyenkor pedig mindig a smart casual szettek után nyúlok.

——————————

Szövetkabát: YSL
Garbós felső: Intimissimi
Mellény: Max Mara
Nadrág: Max Mara
Cipő: Prada

PILATES ÓRA

Pilates óra a kedvenc oktatómmal, Schell Martinnal! Ezúttal a gyakorláshoz egy laza, oversized szettre vágytam, így a szűk, olívazöld leggings mellé csak egy baggy pulóvert választottam.

——————————

Pulóver: Fourelle Sport
Leggings: Fourelle Sport

VÁROSNÉZÉS

Hétvégén elugrottunk pár barátunkhoz, visszafele pedig egy rövid városnézésre is megálltunk. A szettnek extra kényelmesnek kellett lennie, amiben szabadon mozoghatok. A fekete mellény a kedvencem utazáshoz, mert könnyen el tudom tenni, ha az autóban melegem lenne, kiszálláskor pedig gyorsan magamra kaphatom. A kis Chanel táskába csak a legszükségesebbeket tettem, a nagy Pradaba pedig mehetett minden egyéb. Nem is volt kérdés, hogy melegítőt viselek-e, végül pedig egy bézs színűt kaptam magamra, hogy finomítson a sportos összképen.

——————————

Sapka: Fourelle Sport
Mellény: Fourelle Sport
Hoodie: Fourelle Sport
Nadrág: Fourelle Sport
Csizma: Burberry
Táska: Chanel és Prada

HOME OFFICE

Ha home office, akkor szeretem az utcai smart casual szetteket használni, de a lehető legkomfortosabbá alakítva. Éppen ezért az első szettet választottam itthonra is, csak természetesen a szövetkabát nélkül, egy egyszerű konttyal, minimális sminkkel.

——————————

Garbós felső: Intimissimi
Mellény: Max Mara
Nadrág: Max Mara

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!