2022-es trendszínek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nem érdemes a trendszíneket túl komolyan venni, ha ruhatárfrissítésre kerül a sor, de a divatvilág évről-évre megújuló színpalettája mindig hasznos inspirációforrás. A szemeink idén biztosan nem fognak unatkozni, mivel szinte a szivárvány összes színe megjelent a kifutókon, ráadásul a legragyogóbb árnyalatukban. Lássuk, mi az az öt szín, amivel biztosan találkozni fogsz az üzletekben!

  • KÉK

    A kék nemtől és életkortól függetlenül mindig jó választás: kreativitást, bölcsességet és magabiztosságot sugall. Könnyen kombinálható, feketével, neutrálisokkal vagy a barna bármelyik árnyalatával különösen stílusos.

    Saint Laurent SS22 / Christian Dior SS22 / Fendi SS22

  • ZÖLD

    Bátran kijelenthetjük, hogy az idei tavasz-nyár legkedveltebb színe a zöld lesz. Határozottan egy tiszavirág életű trendnek tűnik, de kétség sem fér hozzá, hogy mindennél ütősebb. Ha kerülöd a drámai megjelenést, akkor párosítsd neutrális színekkel, a szürke különösen lehozza a földre ezt a merész színt.

    Ami FW22 / Versace SS22 / Hermes SS22

  • CITROM

    A citromsárga az a szín, amit a legtöbben messziről elkerülnek, és valóban igaz, hogy nagyon kevés embernek áll jól. Ha neked sem előnyös ez az árnyalat, de mégis a tetszik, akkor válassz citromsárga kiegészítőt! Egy üde, friss szín, amit érdemes valamilyen módon a ruhatáradba csempészni.

    Valentino SS22 / Rodarte SS22 / Christian Dior SS22

  • NARANCS

    A narancs hasonló megítélésű, mint a citromsárga, de azért érezhetően többen osztják a körülötte pezsgő aktuális hype-ot. Egy jóval erőteljesebb, határozottabb szín, ami csupa pozitivitást, életerőt és örömet sugároz. Viseld kékkel, ha egy igazán kreatív szettre vágysz!

    Christian Dior SS22 / Courreges SS22 / Christian Siriano SS22

  • LILA

    Végül pedig elérkeztünk az év Pantone trendszínéhez, ez a Very Peri névre keresztelt lila árnyalat. Egy bájos, kellemes szín, amitől mégis sokan ódzkodnak, pedig a feketén kívül szinte mindennel passzol, különösen a világosabb, levendulás árnyalata.

    Chanel SS22 / Lanvin SS22 / Etro SS22

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!