1 nap, 4 look - outfit inspo

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Csavartunk egyet a népszerű "4 alkalom, 4 look" cikksorozaton: ezúttal is 4 outfitet láthattok, amit 4 különböző alkalomra viseltem, de egyetlen nap leforgása alatt. Ha eseménydús nap elé nézel, ami több outfitváltást is kíván, akkor mindig érdemes előre megtervezned a szetteket, hogy időt és energiát spórolj. A mai cikkben olyan formulákat mutatunk ehhez, amik az adott programhoz mindig beválnak. Lássuk!

  • Sportos reggel

    A reggel egy kutyasétáltatással indult, ami után pilates órára siettem. Időspórolás céljából egyből a pilates szettembe bújtam: felkaptam egy fekete FS overált. Hogy Lenit el tudjam vinni sétálni, minderre még felkaptam egy fekete FS hoodiet, a kedvenc khaki bomber dzsekim és egy sneakert fehér zoknival. Ez a formula egyszerűen mindig működik sportos street style szettekhez: a sziluettet megtartom, és csak a színeket variálom.

    ——————————

    Bomber dzseki: Saint Laurent
    Hoodie: Fourelle Sport
    Overál: Fourelle Sport
    Cipő: Nike

  • Meeting

    A séta, a sportolás és egy tápláló reggeli után pedig meetingre készülődtem. A fekete szövetnadrág gardrób alapdarab, még egy egyszerű felsővel is mindig ideális választás meetingekhez, de mellénnyel és bézs blézerrel viseltem, hogy egy kis izgalmat vigyek az összképbe.

    ——————————

    Blézer: Bazilika
    Mellény: Zara
    Nadrág: Sandro
    Cipő: Casadei

Home office

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokkal produktívabb vagyok, ha az otthon végzett munkához is igényesen felöltözöm, csupán magamnak. Éppen ezért, a meetingről hazaérve belebújtam egy kényelmes fehér pólóba és fekete szoknyába a legpuhább harisnyámmal. Így akkor sem jövök zavarba, ha esetleg váratlanul el kell ugranom valahova vagy fogadnom kell valakit.

——————————

Póló: Balmain
Szoknya: Balenciaga
Harisnya: Wolford

Casual dining

A napom egy laza vacsival zártam a barátnőkkel. Egy ilyen hosszú nap után mindenképp valamilyen extra komfortos szettre vágytam, ami azért megállja a helyét egy casual étteremben is, így esett a választásom a képen látható outfitre. A fazonok felelnek a kényelemért, a minták pedig megadják azt a pluszt, ami túlmutat egy minimalista szövetnadrág-pulóver kombón!

——————————

Pulóver: Gucci
Nadrág: Max Mara
Cipő: Prada

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!