TOP 5 kedvenc nude rúzsom

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Amikor„no makeup” sminket készítek vagy az egyszerű, hétköznapi sminkem, akkor szinte mindig nude rúzst használok. Imádom ezeket a neutrális árnyalatokat, mert természetes hatásúak, mégis feldobják az összképet, illetve inkább a szemeimnek szeretek nagyobb hangsúlyt adni. Ebben a cikkben összegyűjtöttem az öt kedvencem, amiket bátran ajánlok kipróbálásra. Ha még nem találtad meg a tökéletes nude árnyalatú rúzsod, akkor olvass tovább a részletekért!

  • URBAN DECAY VICE RÚZS

     A 35 különböző Urban Decay Vice rúzs közül ez az Oatmilk fantázianevű, ami egy igazi klasszikus nude árnyalat. A vegán formula aloe verával és avokádóolajjal dúsított, így szuperül hidratálja az ajkakat. A pigmentáltsága kifogástalan, és kellően tartós is.

    Szerezd be itt: Urban Decay

  • TOM FORD LIP COLOR RÚZS

    A Tom Ford Lip Color rúzs 5 árnyalatban elérhető: ez a Sugar Glider, aminek finoman bíboros a színvilága, amitől kiemelkedik a nude rúzsok közül. A finish enyhén fényes hatású, de tökéletesen eltalálták az egyensúlyt, egyáltalán nem tolakodó. A pigmentáltsága és a tartóssága is szuper, bár ez egy luxus márkától nem meglepő, a Tom Ford beauty részlegét ráadásul különösen szeretem.

    Szerezd be itt: Tom Ford

  • MAC MATTE RÚZS

    A Mac rúzsok az örök kedvenceim! Ettől a márkától van a legtöbb termékem, főleg rúzsok és azok közül is a nude árnyalatúak vannak többségben. Sosem csalódtam bennük, mindig tökéletesen pigmentáltak, egész nap fent maradnak és egyáltalán nem szárítanak. Amit most kiemelnék, az a Velvet Teddy fantázianevű, ami egy enyhén rózsás árnyalatú nude rúzs, egyszerűen gyönyörű ez a szín!

    Szerezd be itt: MAC

  • BOBBI BROWN RÚZS

    A népszerű Bobbi Brown márka Beige nevű rúzsa az egyik legnagyszerűbb ebben az árkategóriában, sminkmesterek is előszeretettel használják. Egy ikonikus, best seller termék, krémes állagú, a finish pedig félmatt. Kényelmes viselet, hidratálja az ajkakat, tartós, a színe pedig valamivel sötétebb, mint egy átlagos nude. A termék ezen kívül még 8 különböző színben elérhető.

    Szerezd be itt: Bobbi Brown

  • CHANEL HYDRATING VIBRANT SHINE RÚZS

    A 33 színben elérhető Chanel Hydrating Vibrant rúzs egy csodás gyöngyházfényű darab. A finish ízlésesen fényes, az árnyalata pedig ennek is egy leheletnyit rózsás, akárcsak a MAC Velvet Teddy, de kicsit világosabb. Ahogy a neve is jelzi, mélyen hidratál, és azonnal feldobja az arcot a ragyogó formulának köszönhetően.

    Szerezd be itt: Chanel

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!