Testápolási rutinom

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Vajon miért nem figyelünk oda a testápolásra annyira, mint az arcápolásra? A válasz egyszerű: az arcunk van fókuszban, ezért szeretnénk megőrizni annak egészségét és szépségét. Egy bőrünk van, amit életünk végéig viselünk, és ez nem csak az arcunkra, de a testünk többi területére is vonatkozik, így fontos, hogy annak egészét szeretettel ápoljuk – ne csak azt, ami mindig „kilátszik”. Ennek apropóján összegyűjtöttem, hogy mik azok a termékek, amiket annyira megszerettem, hogy magabiztosan ajánlom számotokra.

  • BYREDO – GYPSY WATER TUSFÜRDŐ

    A Gypsy Water tusfürdő a vadregényes természetet idézi a fás illatjegyekkel, egyszerűen imádom, nagyon különleges. Alaposan tisztít, miközben hatékonyan ápol; használat után a bőröm pihe-puha lesz, egyáltalán nem szárít. A letisztult csomagolásért pedig plusz pont jár a részemről.

    Szerezd be itt: Senteurs d’Ailleurs

  • BYREDO – GYPSY WATER TESTÁPOLÓ

    Ez a testápoló az előbbi tusfürdőnek a testvére, mivel ugyanazokat az illatjegyeket viseli. A kettő együtt egy csodálatos kombináció, intenzíven – de nem tolakodóan -, és tartósan megmarad az illata. Mélyen hidratál, nem ragad, és könnyű eloszlatni a bőrön.

    Szerezd be itt: Byredo

  • TOM FORD SOLEIL BLANC BODY SPRAY

    Ez a testpermet a Tom Ford Soleil Blanc parfümből született, ugyanaz az illat, csak spray lévén visszafogottabb. A parfümöket a melegebb időben, főleg nyáron, személy szerint túl nehéznek érzem, ezért csak egy frissítő testpermetet szeretek használni, például ezt a Tom Ford terméket, amelyet a privát szigetek ihlettek, ahol egész évben nyár van.

    Szerezd be itt: Tom Ford

  • TOM FORD SOLEIL BLANC SHIMMERING BODY OIL

    Ennek a Tom Ford testolajnak ugyanolyan csodás illata van, mint a spray-nek. A fő illatjegyei a ylang-ylang, a bergamott, a pisztácia és a kardamom. Ezt az olajat inkább esti programokhoz szeretem használni, de egy keveset néha nappalra is felteszek. Gyönyörűen ragyogó, csillogó, egészséges bőrt varázsol.

    Szerezd be itt: Sephora

  • TOM FORD EMOTIONPROOF EYE COLOR

    Erről a Tom Ford szemhéjkrémről már írtam korábban, amikor a hétköznapi sminkrutinomé volt a főszerep. Az egyik abszolút kedvenc termékem, sosem cserélném le. Multifunkcionális, hiszen a szemhéjamra, az arcomra – mint highlighter – és testre is használom, éppen ezért került be ebbe a listába is. Gyönyörűen mutat a vállakon, a kulcscsontokon, a dekoltázson és minden egyéb területen, amit ki szeretnél emelni.

    Szerezd be itt: Tom Ford

Ha mindig értesülni szeretnél a legújabb beauty tippekről, akkor iratkozz fel a hamarosan induló hírlevelünkre!