Téli arcápolási beauty kedvencek – Collistar, Helena Rubinstein, La Roche-Posay terméktesztek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az évszakok és az időjárás változásai nem csak a kedvünkre, a közérzetünkre és az életritmusunkra, de a bőrünkre is látványos hatással van. Télen a hideg levegő miatt extra törődéssel tartozunk neki, ráadásul ilyenkor a szervezetünkbe is kevesebb vitamint és értékes tápanyagot viszünk be, amik pedig kulcsfontosságúak a ragyogó, egészséges bőrért.

Ahány arcbőr, annyi arcápolási rutin: mindenkinek a saját receptjét kell megalkotnia, de bátran meríts ötletet a négy téli kedvencemből, amikért a bőröm különösen hálás.

  • HELENA RUBINSTEIN COLLAGENIST V-LIFT

    Télen az első és legfontosabb, hogy mindig gondoskodj az extra hidratálásról, ezért ne félj ilyenkor testesebb krémet választani! Személy szerint nekem egy könnyedebb állagú is megteszi: jelenleg a Helena Rubinstein nappali liftinges arckrémét használom, amit annyira megszerettem, hogy biztosan nem utoljára szerepel az arcápolási rituálémban.

    Szerezd be itt: Helena Rubinstein

  • LA ROCHE-POSAY ULTRA MICELLAR WATER

    A micellás víz köztudottan az egyik leghatásosabb, ha arctisztításra vagy sminklemosásra kerül a sor. Sokak kedvence lett az elmúlt tíz évben, igazi beauty alapdarab, nem is véletlenül: gyengéden, mégis hibátlanul tisztít, még a mikroszkópikus szennyeződéseket is eltávolítja.

    Szerezd be itt: La Roche-Posay

  • HELENA RUBINSTEIN COLLAGENIST RE-PLUMP LIP ZOOM

    Mindig hordj magadnál ajakápolót, hogy télen is megóvd ajkaid! A Helena Rubinstein kollagénes ajakbalzsam nem csak mélyen táplálja, de dúsítja is az ajkakat. Kisimítja a barázdákat és visszaállítja a feszességet. Plusz pont a csomagolásért, ami a legkisebb táskában is elfér.

    A termék jelenleg online sehol nem elérhető, de a márka hírlevelére feliratkozva értesítést kaphatsz, ha újra megvásárolható.

  • MAGNIFICA REDENSIFYING REPAIRING SERUM FACE AND NECK

    Az olasz Collistar az egyik kedvenc beauty márkám, sosem csalódtam még a termékeikben. A hűvösebb hónapokban ajánlott valamilyen szérumot is beépíteni a napi rutinba, mert koncentrált, extra törődést nyújt a bőrnek. A Collistar Magnifica szérum kisimítja a ráncokat és intenzíven táplál. Az arcbőröd után a nyakadról se feledkezz meg!

    Szerezd be itt: Lovebrands

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!