Romantikus nyári smink

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nyáron kevesebbet sminkelek – ahogy ezt a legtöbben tesszük -, de néha szeretek egy-egy különlegesebb sminket elkészíteni. A romantikus nyári smink például az egyik kedvencem, mert kellemesen reflektál az évszakra, így ezt elkészítve a hangulatom is egyből jobb lesz. Viszonylag kevés termékkel dolgoztam, hogy egy könnyed, nyári look legyen a végeredmény, és finom, rózsás árnyalatokat használtam – az Artdeco szezonális újdonságai pontosan ezen a színskálán ragyognak. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen termékeket használtam, hogy hogyan készítettem el a sminket vagy esetleg az Artdeco újdonságairól informálódnál, akkor olvass tovább!

Ez a három Artdeco termék a Summer Vibes kollekció része és a cikkben bemutatott smink fontos kellékei. Ajándékba kaptam őket kipróbálásra, lentebb olvashatod róluk a véleményem.

  • ARTDECO BRONZING BLUSH

     

    Az Artdeco Bronzing Blush egy pirosító és bronzosító egyben, bár inkább az előbbi kategóriába sorolnám. Egy rózsás és egy bronzos árnyalat található benne, amik együtt mutatnak a legcsodásabban. Már a termék csomagolása is szemet gyönyörködtető, az orcáknak pedig friss, üde arcpírt varázsol.

  • ARTDECO HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO

     

    A High Performance Eyeshadow Stylo egy multifunkciós termék: használható szemhéjpúderként, highlighterként, szemhéjtusként vagy szemceruzaként is. Színe gazdagon pigmentált, rendkívül tartós és krémes állagából kifolyólag könnyen eldolgozható.

  • ARTDECO HYDRA LIP BOOSTER

     

    Alapvetően rúzs párti vagyok, de kifejezetten pozitívat csalódtam ebben a szájfényben. Finom, visszafogott színt ad az ajkaknak, kényelmes viselet, ráadásul hidratáló és dúsító hatású a benne található hialuron, kollagén és tengeri összetevőknek köszönhetően.

  • Hogyan készítettem el a sminket?

    Kezdésképp a kedvenc Dior Backstage alapozómat és a Tarte korrektorját használtam, majd egy limitált MAC bronzosítóval emeltem ki az arccsontokat, az orcákra pedig jöhet egy finom réteg az Artdeco Bronzing Blush-ból. Ez után felvittem a MAC hármas highlighter palettájából egy keveset a megfelelő helyekre, ami friss ragyogást kölcsönöz az arcnak – ez nyáron különösen szépen mutat. A szemhéj alsó és felső vízvonalát a MAC barna szemceruzájával húztam ki, a szemhéjra pedig csak az Artdeco Eyeshadow Stylo került, amelyet egész egyszerűen az ujjbegyemmel dolgoztam el. Végezetül szempillaspirált használtam, valamint az ajkaim az Artdeco Hydra Lip Booster-rel színeztem és hidratáltam.

Remélem cikkem inspiráló volt számodra és talán még kedvet is kaptál egy romantikus smink elkészítéséhez!