Ragyogó virágos illattal ünnepel a MARC JACOBS: PERFECT Eau de Toilette

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Imádjuk Marc Jacobs kreativitását, hiszen képes egy illat kupakját dominóval, egy arany banánnal, piros cseresznyével, masnival, zöld cipellővel és egy kék kiscicával együtt ékesíteni. De imádjuk Marc Jacobs pozitív önbizalmát, önszeretetét is, amit az illattal is hirdet, és amiből erőt merít a nehezebb napokon.

Felemelő és élettel teli

Az új ragyogó virágos illat, mely az igazi önmagad erejét ünnepli, megérkezett. Az alapillathoz hasonlóan, a PERFECT EAU DE TOILETTE-et is Marc Jacobs saját mantrája ihletett: „Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok”, amelyet a csuklóján található tetoválás, a „tökéletes” szó szimbolizál. Az illat az egyéniséget ünnepli.

Friss újragondolása az eredeti virágos alapillatnak. A parfümőr alapillatban domináló fehér csokrot modern jegyek – rózsabors és keserűfű - váratlan csavarával álmodta újra. Az eredmény pedig egy tündöklő, vidám, tiszta virágos illat, fás alappal és elegáns hatással.

Az új illat megszületésével az alap Perfect Eau de Parfum és a mélyebb Perfect Intense mellett most már három Perfect illattal indíthatjuk pozitívan a napot.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty, enteriőr, travel és divattippekről, valamint az egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!