Ragyogó színek – rúzsok a nyári szezonra

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Korábban már készült egy-egy cikk a kedvenc nude és piros rúzsaimról, aminek nagy sikere volt, ezért most bemutatom a kedvenc nyári árnyalataim. Ahogy a legtöbben, melegebb időben én is jóval kevesebb sminket viselek, ezért egy üde árnyalatú rúzs a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy mégis adjak egy kis pluszt a külsőmnek. Hogy milyen pluszt? Tömören és lényegretörően: instant level up az outfitnek, a hangulatomnak és az arcom frissességének. Lássuk a négy kedvencem!

  • TOM FORD LIP COLOR – TRUE CORAL (09)

    Egy korall árnyalatú rúzs merész, de ütős választás! A minimalista nyári szetteket egyszerűen nincs, ami hatásosabban megkoronázná, mint egy ilyen szín. Világos natúr árnyalatokkal, bézzsel vagy fehérrel viselve a kedvencem. Extra tipp: korall rúzs viselésénél érdemes letisztult színpalettájú outfitet viselni, mert egy színes szett mellett könnyen túlzó hatása lehet.

    Szerezd be itt: TOM FORD

  • TOM FORD LIP COLOR MATTE – VELVET VIOLET (16)

    Femme fatale á la Fourelle! Egy padlizsán beütésű árnyalat mindig azonnal komolyabb megjelenést kölcsönöz, ezért célszerű akkor bevetni, amikor egy csipetnyi tekintélyparancsoló részletet szeretnénk adni a végeredményhez. Extra tipp: all white outfittel viselve garantált a luxus, modern look!

    Szerezd be itt: MODESENS

  • TOM FORD LIP COLOR MATTE – FIRST TIME (09)

    Az árnyalat, ami bármely szettet tökéletesen kiegészít! Egy nude szín, enyhe barackos beütéssel, ami a nyári hangulatról gondoskodik. A matt finish visszafogott és modern look-ot kölcsönöz, az állaga pedig kényelmes, tartós viselet.

    Szerezd be itt: MODESENS

  • TOM FORD LIP COLOR SHEER – PARADISO (07)

    A Paradiso árnyalat ugyancsak egy jolly-joker darab: nem túl sok, nem túl kevés, éppen a megfelelő intenzitású. Valamivel erőteljesebb, rózsásabb szín, mint a First Time, és kifejezetten a nyári sun-kissed look komplementer társának tervezték. A C és E vitamin a shea vajjal karöltve gondoskodik az ajkaid puhaságáról.

    Szerezd be itt: TOM FORD

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!