Nyári arcápolás kisokos II. – otthoni praktikák

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Egészséges arcbőr elérése a háztartásban megtalálható alapanyagokat felhasználva? Miért ne? Az nyári arcápolási kisokos első része után most mutatom az otthoni arcápolás leghatékonyabb fegyvereit, amelyek főként a természet patikájából kerülnek ki.

  • Kávé és citrom

    A citrom C-vitamint tartalmaz, ami ragyogóvá varázsolja a bőrt, a kávé pedig remek bőrradír.

    Fourelle tipp: Keverj össze egy evőkanál kávét és egy evőkanál citromlevet egy tálban! Vidd fel a keveréket az arcodra, és hagyd hatni 15 percig, majd öblítsd le!

  • Aloe Vera

    Az antioxidáns és antibakteriális tulajdonságairól ismert aloe vera nyugtató hatással van a bőrre, továbbá hidratálja is azt.

    Fourelle tipp: Vigyél fel aloe vera pépet a bőrödre, majd gyengéden masszírozd be kb. 20 percig! Tartsd a bőrödön 10 percen át, majd mosd le!

  • Kurkuma

    A kurkuma antibakteriális, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül természetes fényt kölcsönöz a bőrnek.

    Fourelle tipp: Tégy egy teáskanál kurkumát egy tálba, és keverd össze három evőkanál citromlével! Vidd fel az arcodra, és hagyd hatni 20 percig, majd mosd le!

  • Méz + Joghurt

    A méz megőrzi a természetes nedvességtartalmát a bőrnek, míg a joghurt élénkíti azt.

    Fourelle tipp: Tégy egy csésze joghurtot egy tálba, majd adj hozzá egy evőkanál mézet! Jól keverd össze és vidd fel a masszát a bőrödre! Hagyd hatni kb. 10 percig, majd öblítsd le hideg vízzel!

  • Szantálfa + mandulaolaj

    A mandulaolaj bőrfiatalító hatású, továbbá ragyogóbbá teszi a bőrt, a szantálfa pedig világosítja, fényesíti annak tónusát.

    Fourelle tipp: Készíts pasztát a szantálfából és a mandulaolajból, majd vidd fel a bőrödre! Hagyd hatni 20 percig, végül mosd le!

  • Paradicsom

    A paradicsom vitamintartalma miatt javítja a bőr textúráját. Ezenkívül segít visszaállítani a bőr természetes fényét, ezáltal ragyogóvá varázsolja azt.

    Fourelle tipp: Törj össze egy fél paradicsomot, majd adj hozzá mézet! Vidd fel ezt a keveréket a bőrödre, és hagyd fent 15 percig! Később öblítsd le meleg vízzel!

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!