Milyen parfüm illik hozzád a horoszkópod szerint?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az illatok nagyon erős hatással vannak ránk, rég elfeledett emlékeket is képesek felidézni. Egy a személyiségünket pontosan tükröző illatra az identitásunk kiterjesztéseként is gondolhatunk, akár csak csak az öltözködésre.
Azért, hogy szórakoztatóbbá tegyük a tökéletes parfüm megtalálását, készítettünk egy játékos ajánlót, aminél a csillagjegyek sajátosságait vettük alapul. Lássuk, milyen parfüm illik hozzád a horoszkópod szerint!

  • KOS – BACCARAT ROUGE 540

    A kos személyiség energikus és impulzív, tele élettel. Vérében van a kaland, amit nem is vihetne magával mindenhova jobban, mint a Távol-Kelet ihlette Baccarat Rouge 540 illatával.

    Szerezd be itt: vivantis.hu

  • BIKA – DIOR J’ADORE

    A bika csillagjegyűeket vonzza minden, ami fényes és elegáns, így tökéletes választás lehet számukra a Dior J’adore illata, aminek nem csak külső megjelenése kapott letisztult, luxus jegyeket, de tartalma is tükrözi illatával a bikák személyiségét.

    Szerezd be itt: douglas.hu

  • IKREK – LANCOME LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

    Az ikrek minden téma iránt nyitottak és érdeklődők. Kiemelkedően társaságkedvelőek, és szeretik kipróbálni magukat új helyzetekben. Színes személyiségüket kiválóan reprezentálja a Lancôme – La vie est belle – Soleil Cristal izgalmas illata.

    Szerezd be itt: douglas.hu

  • RÁK – BYREDO GIPSY WATER

    A rákok empatikus, de visszahúzódó személyek, akik sokszor töltik inkább egyedül az idejüket feltöltődés reményében. Ennek ellenére a családjuk nagyon fontos része az életüknek, így a nomád karavánokban utazással töltött éjszakák hangulatát idéző Byredo Gipsy Water jól illeszkedő illat hozzájuk.

    Szerezd be itt: byredo.com

  • OROSZLÁN – CALVIN KLEIN EUPHORIA

    Az oroszlánok vezető személyiségek és sikerorientáltak, tele ambícióval és küzdeni akarással. A Calvin Klein Euphoria kiválóan támasztja alá személyiségüket nőies illatával, amit gránátalma és fekete liliom tesz titokzatossá.

    Szerezd be itt: lovebrands.hu

  • SZŰZ – MARC JACOBS PERFECT

    Maximalista és rendszerető személyként, a szűz csillagjegyűek hajlamosak túlhajszolni magukat, vagy éppen nagyon merev sémák szerint élni a mindennapjaikat. A Marc Jacobs Perfect külseje és illata is ellensúlyozza ezt a játékosságával és vidámságával, így kiváló emlékeztető lehet bármelyik szűznek.

    Szerezd be itt: lovebrands.hu

  • MÉRLEG – KILIAN ROSES ON ICE

    A mérleg jegy szülöttei szépérzékükről és társaságkedvelő voltukról híresek. Szeretnek a középpontban lenni, kapcsolódni és az élet napfényes oldalán élik az életüket, amit a Kilian – Roses on Ice izgalmas rózsás, gines illatta tökéletesen megtesít, ahol csak megjelenik.

    Szerezd be itt: bykilian.com

  • SKORPIÓ – DIOR POISON

    A skorpiók szenvedélyes, mély érzésekkel élő személyek. Temperamentumos személyiségüket szuperül kifejezi a Dior Poison, amit a szenvedély és a titokzatosság ihletett, korianderrel, narancsvirággal és éjszakai jácinttal.

    Szerezd be itt: douglas.hu

  • NYILAS – MARC JACOBS DAISY LOVE

    A nyilas nyughatatlan, felfedező természet, akihez közel áll a természet és a hosszú, nyugodt séták. Elmélkedő, merengő típusok, akikhez tökéletesen illik a Marc Jacobs – Daisy Love parfümje. Természetközeli, virágos illatával visszaidézi az erdei sétákat.

    Szerezd be itt: lovebrands.hu

  • BAK – ESTÉE LAUDER SENSOUS STARS

    A bakok kiváló üzletemberek, és a munka a mindenük, így a személyiségük egy igen fontos része a státusz, amit a munka világában tölthetnek be. Tervszerűek és stabilak, amivel csodásan harmonizál a Estée Lauder Sensuous Stars, az erő jelképével, a kínai szilva illatával.

    Szerezd be itt: douglas.hu

  • VÍZÖNTŐ – CHLOÉ NOMADE PARFÜM

    A Chloé nő a szabadságot és az állandó, természetes eleganciát képviseli. Magabiztos és inspiráló, mely egyszerűen átsejlik tapasztalatain és találkozásain keresztül, pont mint a vízöntő!

    Szerezd be itt: Lovebrands

  • HALAK – MAISON MARGIELA REPLICA – MUSIC FESTIVAL

    A halak egy érzékeny, empatikus csillagjegy. Gyakran álmodozó személyiségek, de szeretnek kötődni másokhoz, kapcsolódni, és segíteni. Tökéletesen reprezentálja őket a Masion Margiela Replica Music Festival illata, amit a szabad ég alatt, napsütésben töltött közös percek ihlettek.

    Szerezd be itt: douglas.hu

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!