Lush termékteszt

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Úgy gondolom, a Lush az a márka, aminél életkortól és nemtől függetlenül bárki találhat kedvére valót. A termékpaletta csupa természetes, szuper összetevőkből előállított kozmetikumból áll, felejthetetlen illatokkal. A márka a fenntarthatóságra is törekszik, többek között azzal, hogy egyre több csomagolásmentes terméket fejlesztenek, ami egy nagyszerű irány. Érkezett tőlük egy csomagom, amit most szeretnék bemutatni nektek és leírni a tapasztalataim róluk. Ebben a cikkben két nyugtató hatású fürdőbombáról, egy frissítő tusfürdőről, egy pink tusfürdőzseléről és egy különleges habfürdő termékről olvashattok részletesebben.

  • DEEP SLEEP FÜRDŐBOMBA és BIG BLUE FÜRDŐBOMBA

    A Lush fürdőbombákat szerintem nem kell bemutatnom senkinek, hiszen ezek a legnépszerűbb, ikonikus termékeik. A választék mindig óriási, a csomagban most a Deep Sleep és a Big Blue terméket kaptam kipróbálásra. Mindkettő nyugtató hatású, előbbi egy levendulás-kamillás, ami gyönyörű sötétlilára színezi a vizet, utóbbi pedig tengeri sót, tengeri moszatot és ugyancsak levendulát tartalmaz, illetve csodás türkiz árnyalatúvá varázsolja a fürdővizet. Mindkettőt imádtam, szépen hidratálják is a bőrt, amellett, hogy maximális relaxáló élményt nyújtanak, ami egy nehéz nap után egy igazi ajándék.

  • RASPBERRY BLOWER

    A Raspberry Blower egy igazán mókás Lush újdonság, hiszen habfürdő és buborékfújó is egyben. Mártsd a fürdővízbe, amit illatos habfürdővé varázsol, majd kedved szerint buborékot is fújhatsz vele! Akár csak a Conga tusfürdőzselé, ez is finom, vidám, édeskés illatú. A grépfrút-és a bergamottolaj tisztít és felvidít, a mandula illóolaj pedig táplálja a bőröd.

  • HAPPY HIPPI TUSFÜRDŐ 

    Ha a citrusos illatok rajongója vagy, akkor ez lesz a te tusfürdőd! Igazi nyári energiabomba, a reggeli, élénkítő tusoláshoz különösen ideális, mivel tele van grépfrúttal és bergamottolajjal. Ezen felül még tömjénolajat is tartalmaz, ami felteszi az i-re a pontot, és egyedi illatvilágot kölcsönöz a tusfürdőnek. 

     

    CONGA TUSFÜRDŐZSELÉ 

    Ezzel a ragyogó pink színű tusfürdőzselével egy igazi kényeztetés a tusolás! Leírhatatlanul finom az illata, ha kedveled az édeskés illatjegyeket, akkor kötelező darab! Mandulatejet, davanaolajat és málnalevet tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt, a bergamottolaj pedig szépen tisztít. 

Összességében több, mint elégedett voltam mindegyik termékkel, bár meglepett volna, ha csalódok bármelyikben is. A fürdőbombák lettek a kedvenceim, mert csodásak egy hosszú nap után, de a fürdőzselét is nagyon megszerettem, legfőképp az egyedi illatvilága miatt.