Kipróbáltam: FOREO BEAR mikroáramos arcfeszesítő

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Mint medve a méznek, az otthoni szépségápolás kedvelői is úgy fognak örülni a skintech kategória újdonságának a FOREO-tól. A mikroáramos arcfeszesítő készülékek, a BEAR és BEAR mini már Magyarországon is elérhetőek, és nekem is lehetőségem volt kipróbálni!

  • Mi is ez pontosan?

    A készülék az arc fitneszt egy egészen új szintre emeli: a mikroáram és a T-Sonic™ rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el. A BEAR és a BEAR Mini stimuláló mikrovezetői tonizálják a bőrt, míg a FOREO egyedi T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. A BEAR készülékhez a Foreo For You applikáción keresztül az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.

    A BEAR a világon az egyetlen olyan mikrovezető-eszköz, amely Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását; a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

  • A macifej formájú készülék tehát a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

  • A BEAR erősebb mikrovezetési intenzitással rendelkezik, amely alkalmas az egész arcra és az arckontúrra, míg a kistestvér, a BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében lehet hű társunk. A FOREO ajánlása, hogy a BEAR készüléket mindig felvivő anyaggal, például szérummal, vízbázisú géllel együtt használjuk. A T-Sonic pulzálás segít a szérum hatóanyagainak tökéletes felszívódásában, valamint a nedves vivőfelület hatékonyan és biztonságosan továbbítja a mikroáramot a bőrbe.

  • Hogyan használd?

    1. LÉPÉS: Töltsd le a FOREO For You alkalmazást itt: Android vagy Apple

    2. LÉPÉS: Csatlakoztasd az alkalmazást Bluetooth-on keresztül, és a BEAR™-en nyomd meg az univerzális gombot az eszköz feloldásához és regisztrálásához.

    3. LÉPÉS: Vigyél fel szérumot a bőrödre egyenletesen, amely segít vezetni a mikroáramot

    4. LÉPÉS: Válaszd ki a kezelést és a mikroáram erősséget az alkalmazáson keresztül vagy manuálisan az univerzális gombbal, és végezd el az arckezelést a BEAR™ -rel:

    Vezesd végig a félgömböket az arcod, a homlokod, és a nyakadon. Ha túl erősnek érzed a stimulációt, a bekapcsoló gomb nyomogatásával menet közben is állíthatsz az intenzitáson.

  • Miket tapasztaltam?

    Először is: a készüléket használni olyan, mintha egy komplett self-care rituálén vennék részt. Óriásit dob az arcápolási rutinom minőségén: este segít ellazulni, míg reggel felfrissít – lélekben is.

    Már az első használat után is határozottan ragyogóbbnak, simábbnak és feszesebbnek találtam a bőröm, különösen a szem körüli területen. Rendszeres használat után ezek az eredmények még látványosabban és tartósabban mutatkoztak.

    Összességében úgy gondolom, hogy mindenképp megéri befektetni erre, hiszen nem csak egy újabb beauty termékkel bővülhet a palettád, hanem egy olyan eszközzel, ami hosszú évekig az arcod és a mentális egészséged is kezelésbe veszi.

    Szerezd be itt: NOTINO

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!