Két egyszerű smink az ünnepekre

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A karácsonyi időszakban általában mindenki valamivel erősebb, időigényesebb sminket visel, aminek a színei reflektálnak az ünnepi fényekre. Egész egyszerűen a hangulatunk ezt kívánja, az év végi programok pedig gyakran komolyabb sminket igényelnek. Ennek apropóján a legújabb Fourelle Co. beauty cikkben most két variációt is bemutatok nektek, amiket könnyedén elkészthettek az ünnepi időszakban.

A kedvenc Dior Backstage alapozómról és a NARS Climax Extreme szempillaspirálomról már írtam korábban, amikor a hétköznapi sminkrutinom mutattam be, úgyhogy ezt a két terméket most nem részletezném. Mindig ezzel az alapozóval kezdek, és ezzel a szempillaspirállal zárok, az örök kedvenceim.

  • MAC PRO LONGWEAR PAINT POT

    A paint pot-ok a márka ikonikus termékei, minden smink guru neszesszerében megtalálhatóak. Bármely szemsminknek tökéletes alapot nyújtanak, tartóssá és extrán pigmentáltá téve a termékeket. Önmagukban is használhatóak, hiszen színezettek, de szemsmink alá számomra elengedhetetlenek.

    Szerezd be itt: MAC

  • BENEFIT GIMME BROW VOLUMIZING EYEBROW GEL

    A szemöldöknek meghatározó szerepe van az arcon, így sosem szabad megfeledkezni róla. Erre a célra a Benefit szemöldök formázó gélt használom, mert a fésűs kialakításnak köszönhetően könnyen formázom vele a szemöldököm, illetve abszolút természetes hatást eredményez, miközben finoman színezi is a szemöldököket.

    Szerezd be itt: Benefit

  • ELSŐ VARIÁNS: A KLASSZIKUS

  • DOLCE & GABBANA FELINES WATERPROOF EYELINER STYLO

    Mi sem lehetne klasszikusabb egy vörös rúzs, cicás tusvonal párosnál? Ez kombináció az ünnepekre is tökéletesen megfelel, ha nincs kedved komolyabb szemsminkkel bajlódni, és már gyakorlott vagy a tusvonal meghúzásában. Ez a Dolce & Gabbana vízálló szemhéjtus az aktuális kedvencem erre a célra: precíz, tartós és igazi mélyfekete.

    szerezd be itt: Harrods

  • ROUGE ALLURE INK FUSION

    Erről a folyékony állagú rúzsról már olvashattatok korábban, amikor az 5 kedvenc piros rúzsom mutattam be. Igazából bármilyen vörös rúzs megteszi, de cicaszem tusvonalhoz ezt kedvelem leginkább, mert extrán tartós és matt, ami szerintem különösen vagány egy elegáns és hangsúlyos szemhéjtussal párosítva.

    Szerezd be itt: Chanel

  • MÁSODIK VARIÁNS: ÜNNEPI SZEMSMINK

  • ANASTASIA BEVERLY HILLS JACKIE AINA PALETTE

    A lenti fotón egy MAC szemhéjpaletta szerepel, de az már nem elérhető, így választottam egy másikat, ami telis-tele van ragyogó ünnepi árnyalatokkal. Az Anastasia Beverly Hills szemhéjpúder palettái már hosszú évek óta óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül: a színek szemtelenül pigmentáltak, nem peregnek, tartósak és könnyen eldolgozhatóak.

    Szerezd be itt: Anastasia Beverly Hills

  • MAC MATTE RÚZS

    Egy erős szemsmink mindig nude ajkakat igényel, ezért ilyenkor az egyik matt MAC rúzsom használom. Erről is írtam már korábban részletesebben, hiszen készült már az öt kedvenc nude rúzsomról is bejegyzés. A MAC-től van a legtöbb termékem, sosem csalódtam a márkában.

    Szerezd be itt: MAC

  • Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!