Itt a legújabb Chloé illat: a Nomade Naturelle!

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nem csak a lakásillatosítókért, de a parfümökért is rajongok, ezért mindig figyelemmel követem az újdonságokat. A Chloé nemrég egy új parfümmel debütált: itt a kalandok és az utazások inspirálta Nomade Naturelle! Egy finom, virágos illat, amiről most bővebben olvashatsz a mai cikkben.

  • Környezettudatos filozófia

    Az illat vegán, valamint 100%-ban természetes eredetű összetevőkből, természetes eredetű alkohollal és vízzel készült. A fenntarthatóság érdekében az üveg 15%-a, és a doboz 40%-a újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokat tartalmaz.

    Az illatot megtalálod online a Lovebrands oldalon.

  • Kiknek készült az illat?

    Magabiztos és inspiráló nők számára, akik az utazásai során válnak nyitottá az őket körülvevő világ szépségeire és különbözőségeire. Az újonnan átélt kalandok és élmények által képesek megvalósítani önmagukat, így válnak egyre nyitottabbá, boldogabbá, és ezáltal tudnak kiteljesedni.

    Mi inspirálta, milyen illatjegyek alkotják a parfümöt?

    A Chloé Nomade EDP Naturelle illat a kultúrák keveredését, találkozások és költészetét ünnepli. Egy nőies és addiktív romantikus parfüm.
    Caroline Dumur parfümőr alkotásában a napkeltekor kézzel szedett egyiptomi jázmin időtlen eleganciája a vanília és a szantálfa meleg akkordjaival találkozik, melyek az illatnak addiktív alapot adnak.

    Illatcsalád: gourmand-virágos
    Fejjegy: jázmin
    Szívjegy: datolya
    Alapjegy: vanília

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!