Hajápolási kedvenceim

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A hajápolásról könnyű elfeledkezni, hiszen a bőrápolás, a manikűr és a pedikűr is mind olyan területek, amiket a legtöbben előbbre veszünk, mint az otthoni hajápolást. Éppen ezért, úgy gondoltam, összegyűjtöm nektek az aktuális hajápolási kedvenceim. Ezzel a három termékkel maximálisan elégedett vagyok, bármikor szívesen újra venném őket, ezért bátran írok róluk, és ajánlom figyelmetekbe. A teljes cikkért olvass tovább!

  • Kérastase Résistance Extentioniste Thermique

     

    Ez a Kérastase hajápoló nem csak hidratálja az érzékeny hajvégeket, de a hőtől is megóvja a hajszálaidat. A hővédelemről sosem szabad megfeledkezni, ha hajápolásra kerül a sor, mivel – még ha nem is használsz semmilyen hajformázót – elengedhetetlen a káros napsugarak, és a hajszárító használata miatt. A krém gél állagú, könnyű eloszlatni és 230 °C-ig védi a frizurát. A kedvencem összességében mégis azért lett, mert csodákat tesz a vékonyszálú hajammal, gyönyörűen megemeli azt.

    Szerezd be itt: NOTINO

  • OUAI Haircare Leave in Conditinoer

     

    Gyakran vagyok úton, ezért ezt az OUAI hajápoló terméket kisebb, utazó változatban szereztem be a praktikum kedvéért. A Kérastase hajápolóhoz hasonlóan ez is hővédő, és hidratálja a sérült hajvégeket. Aminosavakban, E viataminban és mélyen tápláló fehérjékben gazdag. A használata szuper egyszerű: hajmosás után alaposan fújd a nedves hajadra, és hagyd rajta! A végeredmény sima és könnyen kezelhető haj, bármilyen típusú is legyen a frizurád.

    Szerezd be itt: OUAI

  • OUAI Texturizing Hair Spray

     

    Ezt szintén utazó változatban szereztem be, mivel mindkét OUAI terméknek végtelenül egyszerű és gyors a használata, mégis rendkívül hatásosak. Ez egy dúsító hatású spray, amelytől a frizurád könnyen kezelhetővé válik, és bármely formázást is választasz, szépen megtartja azt. Könnyed spray, amely használat után nem tapad, ráadásul az illata is mennyei.

    Szerezd be itt: OUAI

Ha mindig értesülni szeretnél a legújabb beauty tippekről, akkor iratkozz fel a hamarosan induló hírlevelünkre!