COLLISTAR újdonság: Alakformáló tekercsek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A COLLISTAR ismét egy különleges innovációt fejlesztett ki szépülésünk érdekében, melyet a nyugalmas otthoni környezetben kényelmesen használhatunk. A korábbi testtapaszok helyett – mivel rájöttek, hogy azok méreténél fogna nem alkalmasak minden típusú testméretre – megalkották a bármilyen testrészre alkalmazható alakformáló, nyirokkeringést stimuláló tekercseket.

  • A Collistar Clean Research kutatói által kifejlesztett alakformáló, nyirokkeringést stimuláló tekercsek otthoni használatra készültek, hogy célzottan és hatékonyan segítsék a zsírlerakódások és a cellulit megszüntetését. A két tekercs használatra kész és előre átitatottak a bizonyítottan hatásos összetevőkkel (só, koffein, gyömbér, ázsiai gázló) készített alakformáló folyadékkal, hogy a problémás területeken (lábak, fenék, csípő, derék és karok) azonnal kifejthessék hatásukat már az első használat után.

  • A készlet tartalma:

    • 1 “újrazárható” tasak, amely 2 előre beáztatott, használatra kész tekercset tartalmaz
    • 1 eldobható utántöltő tasak, amely 100 ml Reshaping Draining folyadékot tartalmaz egy további kezeléshez.

  • A tekercsek moshatók és újra felhasználhatók 10 alkalommal az utántöltő folyadékkal. A terméket a csomagolással együtt a lentiek szerint tárold!

  • Segítség az első használathoz: helyezd fel az előre beáztatott tekercseket a csomagolásban található használati utasítás szerint. Amennyiben csak az egyik előre beáztatott tekercset használod, alaposan zárd vissza a másik előre beáztatott tekercset a csomagolásba és használd fel 3 napon belül!

  • Fontos információk a 2.-10. használatokra:
    1. Mosd ki az újra felhasználható csomagolást, melyekben a beáztatott tekercsek találhatók és szárítsd meg a csomagolást alaposan, majd zárd vissza!
    2. Kézzel mosd a tekercseket semleges kémhatású mosószerrel, és szárítsd meg őket mielőtt feltekernéd, és újra beáztatnád!
    3. A következő használat előtt legalább 2 órával áztasd be a tekercseket oly módon, hogy az alakformáló folyadékot beletöltöd a csomagolásba! Ez után zárd le a csomagot és rázd össze, hogy a folyadék jól átjárja a tekercseket!

  • Amennyiben elfogy az alapkészletben lévő folyadék, utántöltő csomag vásárolható hozzá és ezzel használhatóak tovább az újrahasznosítható tekercsek:

  • A termék tartalma: 4×100 ml alakformáló folyadék a Collistar alakformáló tekercsekhez.

Szerezd be itt: Lovebrands

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!