Chanel Hydra Beauty

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A júliusi “E havi kedvencünk” rovat szereplői ezúttal Chanel beauty termékek közül kerültek ki. Soha nem használtam olyan kozmetikai termékeket, amelyek olyan márkától valók, akik nem kifejezetten csak szépségápolásra specializálódtak, de ezúttal kivételt tettem. A tény, hogy pozitívat csalódtam bennük, közel sem fejezi ki, hogy mennyire rajongok értük. Ebben a cikkben a három kedvenc Chanel beauty termékem mutatom be nektek.

  • CHANEL HYDRA BEAUTY – szerezd be itt: chanel.com

     

    A Chanel Hydra Beauty éjszakai maszkja az abszolút kedvencem, soha semmilyen hidratáló termék nem vált be ennyire. Este, a rutinom utolsó lépéseként felviszem az arcomra és az ajkakra, gyengéden belemasszírozom és reggelre pihe-puha, ragyogó arcbőrrel ébredek. A maszk varázsereje a különleges, rézben, magnéziumban és cinkben gazdag formulában rejlik, amely mélyen táplálja a bőrt és serkenti annak oxigénellátását.

  • CHANEL HYDRA BEAUTY NOURISHING LIP CARE – szerezd be itt: chanel.com

     

    A Chanel Hydra Beauty ajakápoló szintén a legjobb, amit valaha próbáltam. Gyakran kiszáradnak az ajkaim a széltől, a naptól vagy a légkonditól, de amióta ezt használom mindig szuper hidratáltak. Különleges összetevője a kaméliaolaj – más néven kínai teaolaj -, amit Japánban és Kínában a szépség és egészség elixírjeként emlegetnek, valamint a gésák szépségének titkaként tartják számon.

  • HANEL BLUE SERUM EYE – szerezd be itt: chanel.com

     

     

    A Chanel Blue Serum Eye egy finom, selymes állagú szérum, amely a szemkörnyék ápolására készült. Ez a termék is egy csoda; jelentősen halványította a ráncaim, illetve az örökölt, szem alatti karikáim sem hangsúlyosak annyira, amióta ezt használom. Két fő összetevője a zöld kávé és az olíva, előbbiből nagy mennyiségű antioxidánst, utóbbiból pedig esszenciális zsírsavakat nyertek ki egy sajátos eljárással, aminek köszönhetően még növelték is a termék hatóanyagtartalmát.

Összeségében tehát bátran ajánlom ezeket a termékeket mindenkinek, soha nem volt dolgom profibb hidratálókkal. Szkeptikusan álltam a Chanel beauty részlegéhez, de végül abszolút felülmúlták minden elvárásom.