Bioszálazás injekció nélkül: Thesera liftingen jártam

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nem csak az életmódommal, de az arcápolási rutinjaimmal is napi szinten igyekszem vigyázni a bőrömre és ápolni azt. Mindig römmel fogadom az újdonságokat, ezért alig vártam, hogy kipróbáljam a Nu Medical Thesera liftingjét, ami dióhéjban egy luxus kezelés, ami megemeli a bőrt és volument ad neki. Olvass tovább a részletekért és a véleményemért!

  • Thesera bőrbe olvadó szálak: bioszálazás injekció nélkül

  • Mit is takar pontosan ez a kezelés?

    “A kezelés megemeli a bőrt és volument ad neki. A speciálisan ehhez az eljáráshoz kifejlesztett savak és szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, így sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, a finomabb ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig kezelésről kezelésre fokozatosan javulnak.”

  • Hogyan zajlik a Thesera lifting?

    “A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó hab és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük. A feloldott, immár folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek abba. A bőrbe épülve újra szilárd halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki. 1 kezelés időtartama: 65-75 perc.”

  • Mi a véleményem, miket tapasztaltam?

    Összesen négy alkalmon vettem részt, mindegyik teljesen fájdalommentes volt, sőt, egy igazi kikapcsolódásban lehetett részem. Már az első kezelés után is látható volt a változás, de a harmadik és negyedik alkalom után lett csak igazán jelentős: a bőröm felfrissült, kisimult és a mimikai ráncok is határozottan és látványosan halványultak. Ezt a kezelést leginkább a 30-40 közötti korosztálynak szánják, amikor a ráncok még csak kezdődő, finom állapotukban jelennek meg az arcon. Éppen ezért az esküvőm előtt vettem részt a kezelésen, így a nagy napon valóban a legjobb formámban lehettem. Bátran ajánlom a Theresa liftinget, hiszen egy csodás tűmentes módszer mellékhatások nélkül, azonnali eredménnyel.

  • Bővebb információt a kezelésről ide kattintva találsz, az ingyenes konzultációra pedig itt tudsz időpontot foglalni.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!