Aktuális arcápolási kedvenceim

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Időközönként meg szeretném osztani veletek azokat a termékeket, amik a legjobban beváltak számomra az évek során. Az arcápolás rendkívül fontos, pont annyira, mint a rendszeres sport vagy a kiegyensúlyozott táplálkozás, ráadásul ezek mind egymásttámogatják. Itt mindig kizárólag olyanokat ajánlok, amik maximálisan beváltak, és már többször újra vásároltam vagy bármikor újra venném.

  • Dr. Barbara Sturm enzimes arctisztító 

    Ez egy arctisztító hab és egyben enzimes bőrradír is. Por állagú, a finom szemcsék vízzel keverendők. A kedvenceim közé került, mert nagyon gyengéden tisztít, de közben táplálja is a bőröm. A faggyútermelést is minimalizálja, C-vitaminban és enzimekben gazdag, amitől friss és üde lesz az arcbőr. 

     

    Szerezd be itt: Sephora

  • Uriage micellás arc-és sminklemosó 

    A micellás víz az egyik legjobb arctisztító, tökéletesen eltávolít minden sminket és szennyeződést. Az Uriage az egyik legjobb, amit valaha próbáltam, számtalanszor vásároltam már újra. Három változatban elérhető: egy az érzékeny, egy a száraz és egy a zsírosodásra hajlamos vagy kombinált bőrnek. Különleges összetevője az Alpok szívében fakadó termálvíz, amely kivételesen gazdag ásványi anyagokban és nyomelekben. 

     

    Szerezd be itt: Derma Online 

  • Dr. Barbara Sturm hialuronsavas ampullák 

    Ez a hét darabból álló készlet tökéletes, amikor az arcom valami extra frissítőre vágyik, nem csak a nap végén, de akár utazás vagy napozás után is. Extrém és tartós hidratálást biztosít, bármiyen bőrtípus számára ideális, de szárazabb bőrűeknek különösen ajánlom. Rendszeres használat esetén még az egyes tökéletlenségeket is csökkenti. 

     

    Szerezd be itt: Sephora

  • Dr. Schrammek Time Control éjszakai krém 

    Értékes hatóanyagokban, antioxidánsokban gazdag krém, amelyet éjszakára teszek fel, és gyönyörűen táplálja a bőröm, amíg pihenek. Öregedésgátló is egyben, amit 25 éves kor felett már érdemes elkezdeni. Amit még kiemelnék, az a textúrája: különösen gazdag, finoman kenhető hidratáló krém. 

     

    Szerezd be itt: Dr. Schrammek

Minden bőr másmilyen, ezért amik nekem beváltak, azt a te bőröd lehet, hogy mégsem fogja annyira szeretni. Tapasztald ki, hogy mely kozmetikumokra reagál pozitívan az arcbőröd – egy tökéletes, több lépéses rutin kialakítása akár hosszú évek kísérletezgetésébe is telhet.