A 3 legjobb sminklemosó, amiben nem fogsz csalódni

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Minden arcápolási rutin alappillére az arctisztítás, ezzel együtt pedig a sminklemosás. Ha a bőröd nem tisztítod meg a lehető legalaposabban, mielőtt a rutinodban a következő ponthoz érnél, akkor a további termékek se tudják majd a maximális hatékonyságukat nyújtani. Tudom, hogy nem könnyű olyan sminklemosót találni, ami minden téren kifogástalanul teljesít, ezért a 3 legjobb szempillaspirál bemutatása után most mutatom a 3 legjobb sminklemosót, amiben garantáltan nem fogsz csalódni.

  • A cikkben szereplő három sminklemosóban a közös pont a micellás víz, de mi is ez pontosan?

    A micellás víz egy szappanmentes, öblítés nélküli arctisztító, ami apró olaj molekulákat tartalmaz. A molekulák felszívják a sminket, a felesleges olajat és minden egyéb szennyeződést, ennek hatására pedig ragyogó tiszta lesz a bőr.

  • BIODERMA SENSIBIO H2O – MICELLÁS VÍZ AZ ÉRZÉKENY ARCBŐRRE

    Ezt a terméket bőrgyógyászok segítségével állították elő, kifejezetten az érzékeny, könnyen kipirosodó bőrre. Illatmentes, hipoallergén összetevői segítenek az arcod ragyogásának megőrzésében, védőréteget képeznek annak felületén. Ha a bőröd különösen szenzitív, és meggyűlik a bajod a gyengéd, de hatékony tisztítással, akkor ez lesz a te kedvenced! Még a vízálló sminket is könnyedén eltávolítja, miközben nemhogy nem irritál, de még nyugtatja is a bőrt.

    Szerezd be itt: Notino

  • COLLISTAR MILANO 3IN1 – MICELLÁS SMINKLEMOSÓ TEJ

    Aki már régebb óta követi a Fourellet, tudhatja, hogy a Collistar az egyik kedvenc márkám, sosem csalódtam benne. Éppen ezért, nem is volt olyan nagy zsákbamacska kipróbálni a sminklemosójukat, szuper termék! Az összetevői nem csak az arcod tisztításában segítenek, de stimulálják a mikrokeringést, és óvják a bőröd az oxidatív stressztől. A tejszerű állagának köszönhetően a reggeli és esti tisztítás egy igazi relaxáló rituálévá válik!

    Szerezd be itt: Lovebrands

  • URIAGE HYGIÉNE THERMAL MICELLAR WATER – SENSITIVE SKIN

    Végül, de nem utolsó sorban pedig elérkeztünk a személyes kedvencemhez! Az URIAGE micellás víz két fő összetevője a termálvíz és a glicerin, amik segítségével tünetmentesen érhetsz el makulátlan, tiszta arcbőrt. A termék nem csak hipoallergén, de szemészetileg is tesztelt, és még a legmakacsabb vízálló szempillaspirált és gond nélkül eltünteti.

    Szerezd be itt: Notino

Extra tipp: Az arcápolási termékeid kiválasztásánál jól jöhet ez az útmutató az Allure-től, amiben részletes leírásokat találsz különböző kozmetikai összetevőkről.

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!