5 kozmetikai márka, ami nem rontja a fürdődben az összképet

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A Luminer 2017-es felmérése szerint a fogyasztók 33%-a nyilatkozott úgy, hogy nagyobb valószínűséggel utasítanak el egy terméket vagy márkát, ha nem tetszik nekik a csomagolás. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el, mindenesetre az alábbiakban hozunk néhány olyan kozmetikai brandet, amelynél a letisztult, fancy külcsíny értékes beltartalommal párosul.

  • Undid

    Az ősi indiai hagyományokat és a modern tudomány eredményeit ötvözi termékeiben az Egyesült Királyságban működő Undid. A márka
    kiáll a sokszínűség és az elfogadás mellett, termékei pedig merész és egyedi csomagulásokról azonnal felismerhetők. Dobd fel a fürdőt pár extravagáns külsejű kencével!

    Megnézem 
  • Waterbody

    A Waterbody egy 100%-ban természetes bőrápoló
    termékcsalád, amelyet a délkelet-alaszkai vadon ihletett – a víz által formált és összekapcsolt táj. A design megnyugtató, természetes és letisztult, a színpaletta a föld, a tenger és az ég tónusait jelenít meg.

    Megnézem 
  • Ouai

    Ha szeretnéd trendi, minimalista termékekkel felvértezni a fürdőszobád polcait, és a hajadat is kényeztetnéd, akkor az Ouai hajápolási márkát mindenképpen meg kell ismerned. A brand minőségi termékeinek csomagolása egyszerre közvetíti a modern és az időtálló, klasszikus stílust.

    Megnézem 
  • Flanerie

    A brit flânerie egy 100%-ban vegán szépségápolási márka, amely a természetes összetevőket hatékony tudományos formulákkal kombinálja termékei előállításakor. A csomagolás egyszerre bájos és letisztult; a fehér és a pasztellszínek váltják egymást, a formavilág és a tipográfia pedig egyszerű, mégis karakteres.

    Megnézem 
  • Dr. Barbara Sturm

    A Dr. Barbara Sturm márka a molekuláris orvoslás és kozmetikumok, továbbá a minimálisan invazív ránctalanító, fiatalító kezelésekről ismert. Alapítója, a német Dr. Barbara Sturm esztétikai, nem műtéti eljárással végrehajtott fiatalító kezelései világhírűek. A brand designja nőies és exkluzív, remekül illik az elegáns fürdőszobákba.

    Megnézem 

Ha tetszett az ajánló, iratkozz fel a hírlevélre, így mindig elsőként értesülhetsz a Fourelle Co. újdonságokról!