5 étrendkiegészítő a ragyogó bőrért

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Drága krémek, ápoló olajok, fancy szérumok - az egészséges, ragyogó bőrért hajlandóak vagyunk arc-és testápolási rutinok tömkelegét beszerezni, mintha csupán ezzel le is lenne tudva a dolog. A külső ápolás nélkülözhetetlen, de manapság, amikor a bőrápolás több figyelmet kap, mint valaha, sajnos még mindig kevés szó esik arról, hogy a bőrünkről nem elég csak külsőleg gondoskodni, sőt! Egészségtelen életmód mellett egyszerűen nem létezik szép bőr, mindenesetre egy bizonyos kor után biztosan nem. Ehhez többek között hozzátartozik az elegendő alvásmennyiség és folyadékbevitel, a minket érő stressz és az egészségkárosító szokások minimalizálása és a helyes táplálkozás is. Utóbbinál a változatosság a kulcs, amire legtöbbünknek néha még hatékony időbeosztással sincs kapacitása, és ezzel nincs is semmi baj: itt jönnek képbe az étrendkiegészítők. Természetesen ezek melett is fontos, hogy törekedjünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra, de ha kiegészítjük az étrendünket pár szuper tápanyaggal, annak már hetek múltán is érezhető, látható hatása lesz. Lássuk a Fourelle Co. étrendkiegészítő válogatást!

ESSA ESSENTIALS

Fourelle Co. kedvenc! A Fourelle Sport zártkörű bemutatóján már alkalmunk nyílt megkóstolni a vegán fehérjeport, és bátran állítjuk, hogy messze a legfinomabb, amit valaha kóstoltunk. A kollagénpótlás elengedhetetlen 25 fölött, ebben segít a málnaízű kollagénpor, a multivitaminban pedig mindent megtalálsz, amiért a tested hálás lesz. Elérhető online vagy offline a Fourelle Studioban!

Szerezd be itt!

VEGAN OMEGA 3:6:9

Ha nem fogyasztasz rendszeresen tengeri halakat, lenmagot, chia magot vagy kendermagot, akkor az omega zsírsavak pótlása létfontosságú! Vegetáriánus és vegán étrend esetén nehéz ideális terméket találni, ezért egyből egy vegán étrendkiegészítőt ajánlunk. A The Protein Works kapszulák gyöngyköles olajat tartalmaznak, amely kiváló forrása az omega 3, 6 és 9 zsírsavaknak.

Szerezd be itt!

RETINOL

A retinol, azaz A-vitamin a beauty világában mindig is jelen volt, de csak az utóbbi évtizedben kapott óriási hypeot. A napi rutinodba nem csak szérum, de étrendkiegészítő formájában is beiktathatod. Megőrzi a bőr fiatalságát és feszességét, csökkenti a ráncokat és az egyéb bőrproblémákat.

Szerezd be itt!

MORNING SKIN SUPERPOWDER

Ki ne ismerné a Goop népszerű étrendkiegészítőit? A Morning Skin Superpowder tökéletes lehet számodra, ha gyakran elfelejted bevenni a vitaminjaid, vagy inkább folyékony formában preferálod őket. Por állagának köszönhetően kényelmesen, a reggelid mellé is elfogyaszthatod. C-és E-vitaminban, valamint Q10 koenzimben gazdag, citrusos ízvilágban!

Szerezd be itt!

RAGYOGÓ BŐR KAPSZULA

Gyógynövények a ragyogó bőrért! Az Organiqa növényi kapszulák olyan szuper összetevőket tartalmaznak, mint a ginseng, neem, amla (indiai egres) vagy kurkuma por, amelyek mind hatékonyan, belülről táplálják a bőröd.

Szerezd be itt!

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!