Hajókázás a Comói-tavon

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Míkonosz minden évben egy “kötelező” nyaralás a számunkra. Ez a hely a szerelem, a szabadság és a buli szigete! Na meg persze a kulináris élvezeteké… Arról nem beszélve, hogy egy fashion week az egész. A legújabb trendek a csajokon és a pasikon egyaránt, igazán olyan, mintha egy menő sorozatot néznél. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor olvass tovább a teljes Míkonosz élménybeszámolóért!

  • Minden évben sorra nyitnak a luxus szállodák és az új éttermek, egyedül a beachek az állandó helyeink. Az első, ahogy odaérünk, és elfoglaltuk a szállásunkat az, hogy quadot bérlünk, mert autóval macerás a mozgás, a taxi drága, a robogó meg veszélyes, és nem is annyira kényelmes. Most biztos lesz, aki ezt felelőtlenségnek titulálja, de annyira jó, hogy nem kell bukósisakot használni (ez része a kultúrájuknak, és nagyon vigyáznak egymásra az emberek)!

  • Próbáljatok meg az belvároshoz közel szállást foglalni, így legalább este nem kell utazni sehová. Egyébként az összes beach maximum fél órára van, ami a quadozás miatt egyáltalán nincs messze, egy élmény az út. A strandok azért mások, mint bárhol máshol, mert 11 órától nyitnak és attól kezdve szólnak a legújabb slágerek feldolgozásai. Fokozatosan épül fel a nap: ebédhez még a lounge-os zene dukál, utána viszont ‘ereszd el a hajam’ buli következik! Mindenki az asztalon táncol, és fergeteges hangulatban pukkannak a Magnumok!  Itt is mindent jóval előre le kell foglalni, és nagyobb eséllyel kapsz ágyat, ha ebéddel foglalod a strandokat. Árakat minden beach honlapján találtok.

  • Principote a kedvencünk. Isteni a kaja, idén teljesen kibővítették és felújították, minden négyzetmillimétere maga a luxus luxusa. Itt is sűrűn lehet találkozni celebekkel, mi tavaly a Dsquared tesókat láttuk, Natasa Poly szupermodell mellett ebédeltünk, stb. Folyamatosan kötnek ki a yachtokkal érkező milliomosok, de elég komoly a helikopter forgalom is.

  • Nammos beach a legjobb, ha vásárolni is szeretnél. Ez az egyetlen strand, ahol nem tudsz napágyakat előre foglalni, inkább ebédre érdemes, úgy felkerülsz egy listára, és beengednek. 11-re érkezzetek, de még így is, sorba kell állni, hogy beengedjenek! Ennek a helynek nem a beach része a legjobb, hanem az étterme, és ugyan a városban is elkezdtek már sorra nyitni a luxus fashion márkák, itt tényleg minden megtalálható. Dior, Saint Laurent, Louis Vuitton, Cartier, Gucci, stb.. Konkrétan egy mini village-t építettek, ahol a luxus márkák folyamatosan új üzleteket nyitnak.

  • Jackie O’ a legkedvesebb személyzet itt van, ez egy nagyon kicsi strand, pár napágya van, de ha sikerül foglalni, akkor welcome drinkkel várnak, és egy üveg víz kezdésnek ajándék. A legjobb salátákat ők készítik, az már tuti! Itt a legszebb a víz, és nem annyira szeles, mint a többi.

  • Pinky beach… Ha nem foglalunk sehova, ide bármikor beférünk. 2017-ben fedeztük fel ezt a strandot, akkor még nagyon lepukkant volt, és csak egy csapolt sörre álltunk meg. Azóta gyönyörűek felújították, és rendkívülinek mondanám az éttermét is. Minden alkalommal lobster spagettit eszem!

  • Alemague Beach egy sokkal visszafogottabb, bohóbb stílusú, már-már puritánnak mondható strand. Imádjuk, mert sokkal kevesebben vannak, mint a többi helyen, ide általában az utolsó napon foglalunk, ez tényleg pihenős. Délutánig! Utána a legjobb bulik itt vannak, szuperhíres dj-k nyomják a zenét. Az ebéd zseniális, sokfélét rendelünk és addig ücsörgünk a kellemes szélben, amíg el nem fogynak a finomságok.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!