A legjobb társasjátékok csajos estékhez

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Fel szeretnéd dobni valamivel a következő csajos összejövetelt? Jópár ötletünk lenne, de ezúttal 4+1 egyszerű, de izgalmas játékot mutatunk, amik garantáltan megfűszerezik az estét! (Hogy mitől válik a 4+1 ebben az esetben valóban érvényessé, a cikk végén megtudhatod.)

Körvonal

Ha péntek este már kellően őszintére ittátok magatokat, akkor eljött a Körvonal c. játék ideje! Komolyra fordítva a szót, ez egy tökéletes játék, ha mélyebben megismernétek magatokat és egymást. A kártyákon különböző kérdéseket találtok, amiket megválaszolva érdekes és mély beszélgetések várhatnak rátok.

Szerezd be itt!

Where Should We Begin - A Game of Stories

Ez a játék a Körvonalhoz hasonló, ám angol nyelvű, 80 db lap helyett 250 db kártyával érkezik, és dekorációnak sem utolsó!

Szerezd be itt!

Fedőnevek négyszemközt

Ha benned is megfogalmazódott a kérdés, hogy mégis kinek van annyi barátja, hogy normálisan lehessen társasjátékozni, akkor ez lesz a te kedvenced! Könnyen tanulható, két játékos részére szól rövid játékidővel, ami alatt titkosügynökök bőrébe bújhattok!

Szerezd be itt!

Csordaszellem

Ti mind egyéniségek vagytok! De nem ebben a játékban. A csordaszellem egy kérdésekkel teli játék, amire mindig azt a választ kell adnod, amiről úgy gondolod, hogy a legnépszerűbb lesz a többi válaszadó között. Ezúttal az a lényeg, hogy semmiképp se légy egyedi, cserébe tiéd a győzelem!

Szerezd be itt!

Checkers in Burnt Agate Marble

Dáma, márványból? Érdekességképp ezt direkt a végére hagytuk, mert az 1895 dolláros árával hagy némi kívánnivalót maga után, és egyértelműen inkább dekoráció, mintsem a péntek esték kísérője. Az viszont elvitathatatlan, hogy egy igazi eye candy!

Szerezd be itt!

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!