A tökéletes home office környezet kialakítása

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A tökéletes home office környezet kialakítása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg szempontra figyelni kell, és ha bármit is elrontasz, akkor azt nem csak látni, de a hét minden munkanapján érezni is fogod. Egy ideális home office környezet kellően letisztult ahhoz, hogy ne terelje el a figyelmed a munkáról, eléggé kényelmes ahhoz, hogy akár az egész napot ott töltsd, és inspiráló, hogy motivált maradj a nap folyamán.

Egy home office kialakításához nincs más dolgod, mint találni egy megfelelő helyet. Ennek nem kell egy egész szobának lennie, tökéletesen megteszi egy apró sarok is, ezt követően pedig kövesd a cikkben felsoroltakat!

 • Mikor vagy a legproduktívabb?

  Gondold át alaposan, hogy mely napszakban vagy a legproduktívabb, és ehhez mérten alakítsd a környezeted. A hajnalban kelők és az éjjeli baglyok számára elengedhetetlen, hogy kellő figyelmet fordítsanak a mesterséges fények kiválasztására és elhelyezésére. A sárgás fények pihentető hatásúak, míg a hideg, kékes árnyalatúak fókuszálttá tesznek, így inkább az utóbbi vagy a kettő keveredése az ideális. Azok, akik délelőtt és délután a leghatékonyabbak javarészt természetes fénnyel dolgoznak, így a bútorok ablakokhoz mért elrendezésére kell ügyelniük.

  —————————–

  Vibia Pin asztali lámpa – Szerezd be itt: Vibia

 • Milyen eszközökre és kiegészítőkre van szükséged?

  Írj egy listát arról, hogy egy általános munkanapon milyen eszközökre van szükséged. A legfontosabbakat tartsd egy karnyújtásnyira, minden más pedig mehet a fiókokba és egyéb tárolókba. Fontos, hogy semmit se zsúfolj túl, mert ezzel is csak energiát veszel el magadtól.
  A széked még az íróasztalodnál is fontosabb, hiszen nem mindegy, hogy milyen minőségű székben töltöd az egész munkanapod. Ha úgy alakul, akkor inkább mondj le a menő dizájnról, és válassz olyan darabot, amelyért a hátad hosszútávon hálás lehet.

  —————————–

  Tároló kosár – Szerezd be itt: Fourelle Co.

 • Mit kezdj a körülötted lévő falakkal?

  Magától értetődő és szükségszerű, hogy a körülötted lévő üres falakat dekorálni szeretnéd, de akár csak az előző pontnál, itt is óvakodnod kell a túlzásoktól. Ha a kedvenc művészed és példaképed alkotásaival díszíted a falakat, akkor biztosan nem lőhetsz mellé, mert ezek a dekorációk tudat alatt is inspirálnak majd. A figyelemelterelés miatt sem kell aggódnod, hiszen egy idő után megszokod ezeket, és nem tudnak majd úgy lekötni.

  —————————–

  Modern törtfehér grafika – Szerezd be itt: Printa

 • Az íróasztal fontossága

  A home office területed egyik legfontosabb eleme az íróasztalod, hiszen ez lesz a munkaterületed központja. A bútor kiválasztásánál tartsd szem előtt az igényeid és a munkát, amit végzel. Ha munka közben sok eszközre van szükséged, akkor ehhez alkalmazkodj, viszont ha csak egy laptop és egy füzet mindaz, aminek helyet kell találj, akkor akár egészen apró asztalt is választhatsz. Ügyelj rá, hogy a kilátásod a lehető legkellemesebb legyen, illetve a természetes fények ne zavarjanak be a képernyőhasználatnál.

  —————————–

  Fullerton asztal – Szerezd be itt: CB2

 • Könnyed dekoráció

  A munkaterület csinosításával óvatosan kell bánni, mindenképp figyelemelterelés mentes dekorációkra lesz szükség. Ezek lehetnek például könyvek, amik még inspirálhatnak is, egy csokor friss virág egy letisztult vázában, vagy zöld szobanövények, amelyek tisztítják a levegőt és egy kis természetet visznek a környezetedbe. Ide kattintva elolvashatod a szobanövény ajánlónkat, amelyben olyan fajtákat gyűjtöttünk össze, amelyek gondozása gyerekjáték.

  —————————–

  Bordázott váza – Szerezd be itt: Fourelle Co.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!