6 dolog, amire szükséged van az őszi szezonban az otthonodban

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az indián nyár még tart ugyan, de hivatalosan már az őszi szezonba léptünk, amit lassan, de biztosan az időjárás is követ. Ennek apropóján készült a legújabb Fourelle cikk, amelyben őszi must-have darabokat válogattam össze, amelyekkel az otthonod szépen reflektálhat az évszak változásaira. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek a dekorációs elemek, akkor olvass tovább a teljes cikkért!

  • Földszínek

     

    Bátran vidd haza az évszak színeit! Ha nem vagy a terraszínek rajongója, akkor próbáld ki őket inkább a hálóban, mert az egy kevésbé központi tér, illetve ezek az árnyalatok ott különösen jól mutatna, ráadásul pihentető hangulatot varázsolnak. Jöhet minden, ami barna, bézs, homok vagy akár terrakotta!

  • Vázák


    Kaspókról és vázákról már írtam korábban, hiszen úgy gondolom, hogy egész évben fontos szerepük van bármely enteriőrben. Éppen ezért saját készítésű, egyedi vázákkal is készültem Nektek, amit hamarosan megtaláltok a Fourelle webshopban. Az egyik a képen is szereplő Ancestor váza, amely méretének és sajátos formatervezésének köszönhetően azonnal vonzza a tekintetet, mégis letisztult marad, különösen egy minimalista környezetben. A másik darab egy visszafogott, bordázott váza lesz, amely bármely stílusú enteriőrhöz tökéletesen illik.

  • Természetes textíliák

     

    Az évszakra nem csak színekkel, de anyagokkal is reflektálhatsz. Az egyik legkellemesebb anyag, amit az otthonodban alkalmazhatsz, az a len. Igazán elegáns textília, amely gyorsan szárad és még fenntartható is. Egy lenből készült ágytakaróval például biztosan nem lőhetsz mellé.

  • Gyertyák

     

    A gyertyák minden évszakban könnyedén emelik a környezeted hangulatát, rendkívül otthonossá téve azt. A hideg hónapokban különösen fontos szerepük van, hiszen melegséget és meghittséged visznek az otthonodba és nyugtató hatásúak. Az igazi őszi hangulatért válassz egy fűszeres illatgyertyát!

  • Szárított növények

     

    A blogon már többször is készült cikk növényekről, hiszen az egyik legcsodásabb dekorációs elemek, és még a levegőt is tisztítják. Választhatsz zöld szobanövényt, egy friss virágcsokrot, vagy akár szárított növényeket is, amelyek ősszel különösen jól mutatnak az otthonodban. Ez akár valami szokatlan is lehet, például szárított pamut ág vagy eukaliptusz.

  • Kandalló

     

    A kandallók az amerikai otthonokban teljesen megszokottak, míg Európában szinte rácsodálkozunk, ha találkozunk eggyel. Személy szerint imádom őket, mert nem csak stílusosak, de hihetetlenül otthonossá is teszik az otthonod. Éppen ezért a lakásprojektjeim alkalmával is igyekszem mindig egy kandallóval is számolni – bátran ajánlom, modern, letisztult otthonokba is.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!