Stílusikonok II. - Alex Rivière

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Új cikksorozatot indítottunk, amelyben korunk stílusikonjait mutatjuk be, akik nap mint nap inspirálnak minket, és akiktől sokat tanulhatunk. Az első rész szereplője Anine Bing volt, most pedig Alex Rivière következik, aki elsősorban a kifinomult stílusa miatt, luxus influencerként lett ismert, majd később megalapította az Alex Rivière Studio-t.

Kifinomultság és minimalizmus egy csipetnyi "old money aesthetic"-kel társulva! Anine Binghez hasonlóan, az ő ruhatára is minőségi, letisztult alapdarabokra épül fel. Ez stílustól függetlenül is egy követendő példa, hiszen esszenciális ruhadarabokkal könnyű egy olyan ruhatár kialakítása, amit tényleg élvezettel viselsz is!

Ha egy adott outfitet szeretnénk tőle átvenni, és rajtunk közel sem úgy áll, mint ahogy ő viseli, akkor érdemes mindig fejben tartani, hogy Alex Rivière stílusában valójában nincs semmi rendkívüli. Akkor mitől olyan ütős még a legegyszerűbb farmer-póló szettje is? A titok abban rejlik, hogy profi módon öltözködik a testalkatához, nagy hangsúlyt fektetve a hosszú, vékony lábaira. Ebből tanulva: találd meg a legelőnyösebb vonásod, és építsd az outfited aköré! Olvasd el a Hogyan öltözködj a testalkatod szerint? c. korábbi cikkünk, hogy megtudd, miből érdemes kiindulnod!

Olykor-olykor igazán drámai, statement darabokat is szívesen visel, amik alapdarabok mellett érvényesülnek csak igazán! A lenti look az egyik legjobb példa erre: fekete napszemüveg, fehér T-shirt, kék farmer és egy ütős csizma. A cipő szexi vagy elegáns körítéssel ízléstelen és túlzó lenne, így viszont 10/10 cool!

Sportos street style szetteket is előszeretettel visel, amikor az arányok egyensúlyával és harmonikus színpalettával kreál stílusos outfitet.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!