Nyári must-have darabok

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

 • Tavasszal bemutattam nektek a szezon must-have darabjait, most pedig egyre forróbb napok elébe nézünk, úgyhogy íme, a “Nyári must-have darabok” válogatásom! Ezúttalis olyan kiegészítőket és ruhadarabokat gyűjtöttem össze, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a ruhatáramban ebben az évszakban.

 • Fehér nadrág

  A fehér nadrág egy örök nyári klasszikus, színe az évszak hangulatára reflektál, napközben pedig a legpraktikusabb árnyalat, ha a napsütést vesszük figyelembe. A fehér optikailag enyhén erősít, ám a megfelelő méret és fazon kiválasztása mellett ez sem okoz majd problémát. Akárcsak a fekete, bátran kombinálható bármivel, de az idei év egyik legnépszerűbb színével, bézzsel párosítva különösen remekül mutat!

 • Nyári lábbeli

  Nincs nyár megfelelő papucs vagy szandál nélkül, ezért érdemes kellő időt és energiát szánni a tökéletes darab megtalálására. Ha a minőséget is szem előtt tartod, akkor egy ilyen alapdarab akár hosszú éveken keresztül is elkísér majd. Én idén ezt a 90-es éveket idéző Gucci darabot választottam, fekete színének köszönhetően szinte bármivel hordhatom, de a hangsúlyos talprész mégis kiemeli a tömegből ezt a papucsot.

  Szerezd be itt: Gucci

 • Smart casual – nyári kiadás

  Irrelevánsnak tűnhet, hogy a blézert is a nyári alapdarabok közé válogattam, de számomra határozottan ide sorolandó. Ennek oka, hogy bármely egyszerű, akár sportosabb szettet is azonnal “felöltöztet”, ezért, ha az alkalom elegánsabb dress code-ot kíván, elég csak a nyári szettemre felkapnom egy blézert, és már kész is vagyok! A melegre tekintettel válassz vékonyabb anyagút, a vastagabb darabokat pedig hagyd meg a hűvösebb, őszi-téli napokra!

 • Oversized strandtáska

  Egy túlméretezett, pakolós nyári táskára minden nőnek szüksége van. Nyaralások vagy kisebb kiruccanások alkalmával igazán praktikus és stílusos társad lehet. Ha éppen sietésben vagy, akkor is elég csak gyorsan bedobálnod minden szükséges holmid ebbe a tágas táskába, és már indulhatsz is!

  Szerezd be itt: Dior

 • Könnyed, nyári ruha

  Akár csak a tavaszi listán, egy könnyed ruha a nyári alapdaraboknál is elemi szerepet tölt be. Mi sem kellemesebb, mint egy forró nyári napon egyszerűen belebújni egy laza, szellős ruhába! A maxi ruha különösen nagy trendnek számít idén, a Versace, az Alberta Ferretti és a Missoni SS21 kifutóján is több ilyen darabot pillanthattunk meg – csak hogy pár példát említsünk a sok közül.

A szezonális alapdarabjaid kiválasztásánál a listámra és az ehhez hasonló egyéb válogatásokra mindig csak inspirációforrásként tekints, hiszen ezek soha nem kőbe vésett szabályok! Gondold át alaposan, hogy az életstílusodhoz mely darabok illenek leginkább, melyek azok, amelyek a legpraktikusabbak számodra!