Egyszerű hétköznapi sminkrutin

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A legújabb beauty cikkben most a hétköznapi sminkrutinom ismertetem; ezek azok a termékek, amiket a mindennapokon általában használok. Ez egy végtelenül egyszerű, csupán pár lépéses rutin, a kedvenc termékeimmel. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább a teljes cikkért!

 • DIOR BACKSTAGE FACE & BODY ALAPOZÓ 

   

  Ezt az alapozót a kifutók és a backstage energiája inspirálta. Nagyon népszerű termék, sminkmesterek és beauty guruk körében is. Egyik személyes kedvencem is, mert a színe gyönyörűen illeszkedik az arcbőrömhöz, tartós, alapos a fedése és kellemes viselni. 40 különböző árnyalatban elérhető, hatféle altónussal, így bárki megtalálhatja a számára tökéleteset. 

   

  Szerezd be itt: Sephora 

 • NARS PIROSÍTÓ 

   

  A Nars ikonikus pirosítója kötelező darab minden sminkkedvelőnek, hiszen nem véletlen, hogy a megjelenése óta töretlen a körülötte lévő hype. Az “Orgasm” fantázianevű a leghíresebb árnyalat, de 26 különböző színben elérhető. Gyönyörű, természetes pírt ad az orcáknak, szépen eldolgozható és könnyen építhető. 

   

  Szerezd be itt: NARS 

 • TOM FORD EMOTIONPROOF EYE COLOR 

   

  Ez az abszolút kedvenc szemhéjra való termékem! A hétköznapokon nem szeretek szemhéjsminkkel bajlódni, így egész egyszerűen csak az ujjbegyemmel felteszek ebből egy keveset, és máris óriási a különbség. Rendkívül tartós, valamint hangsúlyosan nyitja és élénkíti a tekintetet, nyáron különösen szép!  

   

  Szerezd be itt: Tom Ford 

 • NARS CLIMAX EXTREME SZEMPILLASPIRÁL 

   

  Mindig szeretek újdonságokat kipróbálni, de a Nars Climax szempillaspirálja az a termék, amit bármikor szívesen újravennék. Nem csomósodik, gond nélkül építhető és elbűvölően dús és hosszú pillákat varázsol. A piros csomagolású egy visszafogottabb változat, ez a fekete pedig különösen extrém hatást eredményez. 

   

  Szerezd be itt: NARS 

 • MAC RÚZS 

   

  Ez a termék kilóg a listáról, mivel vörös rúzst ritkán viselek a hétköznapokon, de ha esti programom van, akkor a mindennapi sminkemet egyszerűen feldobom egy ilyen rúzzsal, és már indulhatok is. A MAC rúzsokban sosem csalódtam: nem maszatolódnak, rendkívül tartósak és csodálatos a pigmentáltságuk. 

   

  Szerezd be itt: MAC 

Egy ideális hétköznapi rutin kialakítása hosszú időbe is telhet, hiszen mindenkinek más és más termék válik be igazán, de a cikkben felsoroltakatbátran ajánlom kipróbálásra!